Σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας για την Αξιοποίηση των Εγκαταστάσεων του Παλαιού Νοσοκομείου

Κανένα σχόλιο

Από τον Δήμο Χανίων ανακοινώνεται ότι χθες, Πέμπτη 3/7/08 ο Δήμαρχος Χανίων, κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης, είχε συνάντηση στην Αθήνα με τον Υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Γεώργιο Παπαγεωργίου. Στη συνάντηση αποφασίστηκε την Τετάρτη, 9/7/08, και ώρα 9.00 να πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης υπό την προεδρία του Υφυπουργού, κ. Παπαγεωργίου, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Χανίων, κ. Κυριάκου Βιρβιδάκη, και αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων, με θέμα: «Αξιοποίηση των Εγκαταστάσεων του Παλαιού Νοσοκομείου».

Η σύσκεψη είναι σε συνέχεια της αλληλογραφίας του Δήμου Χανίων με το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τη ΔΥΠΕ Κρήτης, αλλά και των συναντήσεων, που είχαν στο παρελθόν ο Δήμαρχος Χανίων, κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης, και ο Αντιδήμαρχος Χανίων, κ. Αριστείδης Παπαδογιάννης, με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες για το συγκεκριμένο θέμα.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις