Ρύθμιση οφειλών στον Δήμο Μουσούρων

Κανένα σχόλιο

Τη ρύθμιση οφειλών υπόχρεων δημοτικών τελών, φόρων, εισφορών και προστίμων σε 24 μηνιαίες δόσεις αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μουσούρων. Στη ρύθμιση αυτή υπάγονται όλα ανεξαιρέτως τα δημοτικά τέλη που έχουν βεβαιωθεί έως 3/3/2008 (συμπεριλαμβανομένων των τελών ύδρευσης , άρδευσης τέλη κονόχρηστων χώρων και διαφήμισης), οι φόροι οι εισφορές συμπεριλαμβανομένης της εισφοράς σε χρήμα του Ν1337/1983) και τα πρόστιμα του ΚΟΚ με την 21/2008 απόφαση του.

Επίσης η ρύθμιση αφορά και υπόχρεους επαγγελματίες οι οποίοι μέχρι την έναρξη της ισχύος του ν. 3649/2008 (δηλ. 3/3/2008) δεν έχουν υποβάλει δήλωση ή έχουν υποβάλει ανακριβή ή ελλιπή δήλωση για την καταβολή του τέλους διαμονής περεπιδημούντων του τέλους των ακαθάριστων εσόδων κέντρων διασκέδασης εστιατορίων (2%)κλπ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση προς υπαγωγή στη ρύθμιση έως τις 21 Ιουνίου 2008. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην ΤΑΜΕΙΑΚΉ Υπηρεσία του Δήμου.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live