Ο Σύνδεσμος επιχειρηματιών διανομής τροφίμων και ποτών Νομού Χανίων καταδικάζει την επίθεση κατά της “Αφοί Χιωτάκη Ε.Π.Ε.”

Κανένα σχόλιο

Ο Σύνδεσμος μας καταδικάζει και καταγγέλλει την εργολαβία παραπληροφόρησης για εργασιακά ζητήματα ου εξελίσσεται αυτές τις μέρες εις βάρος της επιχείρησης του ομίλου μας «Αφοί Χιωτάκη Ε.Π.Ε». Η Εταιρεία «Αφοί Χιωτάκη Ε.Π.Ε» είναι μια τοπική επιχείρηση όπου η Διοίκηση και τα μέλη του ΔΣ συνεργάζονται άριστα με τους 110 εργαζόμενους που απασχολεί. Προσφέρει ανθρώπινες συνθήκες εργασίας στους εργαζόμενους της και η 27χρονη πορεία της δείχνει ότι σέβεται τους καταναλωτές και τιμά την πόλη μας.

xiotaki Και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η συγκεκριμένη καταγγελία έτυχε της γενικής αποδοκιμασίας των εργαζομένων στην επιχείρηση που αισθάνθηκαν την ανάγκη και την υποχρέωση να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στην «Αφοί Χιωτάκη Ε.Π.Ε». Ο Σύνδεσμος μας του οποίου εξαίρετο μέλος είναι η «Αφοί Χιωτάκη Ε.Π.Ε» , είναι περήφανος γι’ αυτό και βεβαίως δε μπορεί παρά να τη στηρίξει δυναμικά στην άδικη επίθεση που δέχεται και μάλιστα σε μια εποχή δύσκολης οικονομικής συγκυρίας με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μας να αντιμετωπίζουν πού δύσκολες καταστάσεις να δέχονται πιέσεις από μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες και καθένας από μας να δίνει καθημερινά το δικό του αγώνα επιβίωσης.

"Sponsored links"

Το ΔΣ

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις