Το σύστημα ACIES PACS εγκατέστησε το Γ.Ν.Χ. στο Ακτινολογικό του Τμήμα

Κανένα σχόλιο

Σύστημα της πλέον υψηλής τεχνολογίας, με δυνατότητα συγκριτικής επεξεργασίας της ψηφιακής ακτινογραφίας σε βάθος χρόνου, σε άριστα επίπεδα καθώς και αρχειοθέτηση της σε προσωπικό φάκελο ασθενούς. Στις δυνατότητες του επίσης προσμετρώνται οι εξειδικευμένες μετρήσεις μέγιστης ακρίβειας με παράλληλο περιορισμό της εκπεμπόμενης ακτινοβολίας. Οι σύγχρονες προδιαγραφές του, συμβάλλουν στην εύρυθμη και ασφαλέστερη λειτουργία του τμήματος επ’ ωφελεία τόσο των εργαζομένων σε αυτό όσο και των ασθενών.

Η χρήση του συμπληρώνει και βελτιώνει την ήδη υψηλή λειτουργικότητα του συστήματος ψηφιακής μαστογραφίας και ψηφιακής ακτινογραφίας που διαθέτει εδώ και ένα περίπου χρόνο το Νοσοκομείο Χανίων, αυξάνοντας την παραγωγικότητά του με παράλληλα σημαντική μείωση του κόστους λειτουργίας.

"Sponsored links"

Έτσι, με την συνεχή αναβάθμιση μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας αιχμής, το Ακτινολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου μας, ένα από τα πιο σύγχρονα ακτινολογικά πανελληνίως, μπορεί και παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες.

Ο Διοικητής και Πρόεδρος Δ.Σ. του Γ.Ν.Χ.

Μάρκος Καραβιτάκης

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live