Η ΝΕΛ επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του Ι.Σ.Βαρδινογιάννη

Κανένα σχόλιο

Το ενδιαφέρον του Ι.Σ.Βαρδινογιάννη να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΝΕΛ , με 5 εκ. ευρώ , επιβεβαιώνει με ανακοίνωσή της προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η διοίκηση της εταιρείας. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
“Σε απάντηση των από 11/4/2008 επιστολών της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Χρηματιστηρίου Αθηνών και κατόπιν σχετικού ερωτήματος τους, η NEL LINES γνωστοποιεί στο Επενδυτικό Κοινό ότι έχει εκφραστεί ενδιαφέρον για το ενδεχόμενο συμμετοχής του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη ή και εταιρειών συμφερόντων του (εκτός της ΑΝΕΚ), ύψους περίπου 5 εκ. ευρώ , στα Αδιάθετα της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της ΝΕΛ, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη”.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live