Οι εκδηλώσεις Κρήτη – Λονδίνο – Ενημέρωση για την έκθεση φωτογραφίας

Κανένα σχόλιο

Την Παρασκευή 22 Αυγούστου στις 11 το πρωί θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στο χώρο του «Ελαιουργείου – Εργοστάσιου Τέχνης» στο Δρομόνερο του Δήμου Κολυμβαρίου (33ο χιλιόμετρο Χανίων – Παλιόχωρας), στο πλαίσιο της έκθεσης φωτογραφίας «ΚΡΗΤΗ – ΛΟΝΔΙΝΟ», που διοργανώνουν ο Δήμος Κολυμβαρίου, ο Δήμος Βουκολιών, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων και η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτισμού «Ελαιουργείον».

Box_2_010061 Η συνέντευξη αφορά στη διάλεξη της κ. Κατερίνας Καλογεράκη με θέμα «Οδοιπορικό στη Γη του Πατέρα μου», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Αυγούστου στις 8.30 το βράδυ στον ίδιο χώρο. Η φωτογράφος Κατερίνα Καλογεράκη συμμετέχει στην έκθεση με τη σειρά έργων «Η Γη του Πατέρα μου», που περιλαμβάνει μια οπτικοακουστική εγκατάσταση, 20 ασπρόμαυρες φωτογραφίες και 7 φωτογραφίες ιδιαίτερα μεγάλων διαστάσεων από τα ορεινά χωριά των Δήμων Κολυμβαρίου, Βουκολιών και Καντάνου.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις