Γιώργος Παπαγεωργίου: «Ιδιαίτερα κρίσιμη η κατάσταση των δύο αστυνομικών

Κανένα σχόλιο

«Η Πολιτεία είναι εδώ. Θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας των συνανθρώπων μας αστυνομικών, που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου». Αυτό δήλωσε ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Γιώργος Παπαγεωργίου αμέσως μετά το τέλος της ευρείας σύσκεψης, η οποία έγινε υπό την προεδρία του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου και είχε θέμα την καλύτερη και πλέον αποτελεσματική αντιμετώπιση της κατάστασης των αστυνομικών, που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, μετά την αιματηρή συμπλοκή.

malades Ο Υφυπουργός Υγείας, ο οποίος έφτασε στο Ηράκλειο της Κρήτης συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» κ. Καραμπίνη, τον καθηγητή Αγγειοχειρουργικής του Λαϊκού Νοσοκομείου κ. Λιάπη και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Νευροχειρουργικής Εταιρείας – Διευθυντή Νευροχειρουργικής του Ερυθρού Σταυρού κ. Βάρσο, πρόσθεσε: «διαπιστώθηκε ότι η αντιμετώπιση από ιατρικής πλευράς είναι άριστη, ενώ όλοι οι διακεκριμένοι συνάδελφοι γιατροί, που συμμετείχαν στη σύσκεψη συμφώνησαν επί της αγωγής, που ακολουθείται».

"Sponsored links"

Και συμπλήρωσε: «τα δύο περιστατικά είναι ιδιαιτέρως κρίσιμα και είναι πολύ νωρίς ακόμη, για να προβούμε σε οποιαδήποτε πρόβλεψη. Είμαι βέβαιος, πως οι συνάδελφοι γιατροί θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία τους, ώστε να επιστρέψουν στις οικογένειές τους».

Να σημειωθεί, ότι μετά το τέλος της σύσκεψης ο Υφυπουργός και οι θεράποντες γιατροί ενημέρωσαν λεπτομερώς του συγγενείς των νοσηλευόμενων τραυματιών.

Στη σύσκεψη, της οποίας προηγήθηκε επίσκεψη του Υφυπουργού στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλεύονται οι αστυνομικοί, πήραν μέρος ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκας, ο Διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Κεφαλογιάννης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Μελάς, ο Αν. Διοικητής κ. Τσαγκαράκης, ο Γενικός Επιθεωρητής της Αστυνομίας Ν. Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. Μπουλούκος, ο Διευθυντής Υγειονομικού Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγος κ. Αντωνάκης, ο Υποδιευθυντής Υγειονομικής Διεύθυνσης ΕΛΑΣ Ταξίαρχος κ. Χαλιάσος, ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του ΠαΓΝΗ κ. Χαρίσης, ο Διευθυντής της Νευροχειρουργικής κλινικής κ. Βάκης, ο Διευθυντής Αγγειοχειρουργικής κλινικής κ. Κατσαμούρης, η Αν. Διευθύντρα της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας κα Αναστασάκη και η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας ΠαΓΝΗ κα. Ντζιλέπη.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις