Ερώτηση του Γ. Γεωργίου προς την ΚΟΜΙΣΙΟΝ για το θέμα του Κουρουπητού

Κανένα σχόλιο

Ο ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Γεωργίου κατέθεσε την εξής ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή: «Ένα από τα ωραιότερα μέρη της Ελλάδος, η περιοχή του Ακρωτηρίου Χανίων επιβαρύνεται με τον χώρο σκουπιδιών του Κουρουπητού για τον οποίον, ως γνωστό, η Ελλάδα καταδικάστηκε σε ημερήσιο πρόστιμο από το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (πρώτη καταδίκη προστίμου Κράτους -Μέλους στην ιστορία της ΕΕ μετά την υιοθέτηση της Συνθήκης του Maastricht).

skoupithiakali2 Παρά την μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων που λειτουργεί σήμερα η οποία κατασκευάστηκε με μεγάλη χρηματική δαπάνη, ο Κουρουπητός εξακολουθεί να μολύνει το περιβάλλον μη ικανοποιώντας τους όρους και τις προϋποθέσεις που ετέθησαν από το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων για να διακοπεί το πρόστιμο. Ποιές είναι οι επόμενες άμεσες κινήσεις της Επιτροπής για το θέμα, δοθείσης της μεγάλης επιβάρυνσης του φυσικού περιβάλλοντος τής περιοχής;»

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις