Εκδηλώσεις για τους πεσόντες Κρήτες το ’74 στην Κύπρο

Κανένα σχόλιο

Πραγματοποιήθηκαν και φέτος, μέσα σε ένα έντονα συγκινησιακό κλίμα, οι εκδηλώσεις για τους πεσόντες Κρήτες, κατά την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974. Οι εκδηλώσεις έγιναν την περασμένη Κυριακή, στο πάρκο Ειρήνης και Φιλίας, και στη συνέχεια στον προαύλιο χώρο της Λέσχης Αξιωματικών της Φρουράς Χανίων.  Μετά την Επιμνημόσυνη Δέηση, το προσκλητήριο πεσόντων, την κατάθεση στεφάνων ακολούθησε ενός λεπτού σιγή και η ανάκρουση Εθνικού Ύμνου

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, μετά τους χαιρετισμούς από τους διοργωντές των εκδηλώσεων, σχετικό ποίημα απήγγειλε ο Βασίλης Γκούστης προϊστάμενος της ΕΡΑ Χανίων. Και οι εκδηλώσεις έκλεισαν με ομιλία για τα γεγονότα της εποχής από τον κ. Μανώλη Κελαϊδή Πτέραρχο ε.α. – Πολιτευτή.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις