19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

«Βγαίνουμε Χανιά- κάθε Τρίτη»

Ημερομηνία:

Συνεχίζεται η πρωτοβουλία του Δήμου Χανίων & του Συλλόγου Εστίασης

Συνεχίζεται από τον Δήμο Χανίων και το Σύλλογο Εστίασης Νομού Χανίων, η δράση   “Βγαίνουμε Χανιά – Κάθε Τρίτη”, με μεγάλη ανταπόκριση τόσο από τους πολίτες όσο και από τις τοπικές επιχειρήσεις εστίασης, η συμμετοχή των οποίων στην εν λόγω δράση αυξάνεται καθημερινά.

Κύριος στόχος  των διοργανωτών καθώς και των επιχειρήσεων που συμμετέχουν, είναι  “να γίνει η Τρίτη μία μέρα συνάντησης, επικοινωνίας και διασκέδασης, για ΌΛΟΥΣ“, αποτελώντας κατά αυτόν τον τρόπο και μια εναλλακτική διέξοδο από τα προβλήματα της καθημερινότητας και της οικονομικής κρίσης.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στη δράση – η οποία θα διαρκέσει έως και τις 23 Απριλίου 2013 – προσφέρουν σε κατοίκους και επισκέπτες της πόλης των Χανίων, μενού φαγητού στα 10€, φιάλη κρασί στα 10€, ποτό στα 5€ και καφέ στα 2€.

Έως σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα 55 επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης, ενώ σημειώνεται ότι ο κατάλογος αυτός, διευρύνεται και ενημερώνεται καθημερινά, αφού η πρόσκληση προς τις επιχειρήσεις για δήλωση συμμετοχής στη δράση παραμένει  ανοικτή, προκειμένου να ενταχθούν όσο το δυνατό περισσότερες επιχειρήσεις.

Κάθε επιχείρηση που συμμετέχει στο πρόγραμμα, φέρει ειδική πληροφοριακή/προωθητική αφίσα στην είσοδό της, ενώ ο κατάλογος με τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις, καθώς και η κατηγορία που συμμετέχουν στη δράση (καφέ, ποτό, μενού, κρασί), βρίσκεται διαθέσιμος ηλεκτρονικά:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...