15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Άγιος Νικόλαος: Βρήκαν τους εμπρηστές των κάδων ανακύκλωσης – Οι νεαροί διαβεβαίωσαν ότι θα πληρώσουν τη ζημιά που προκάλεσαν

Ημερομηνία:

Eξιχνιάστηκε σήμερα το «μυστήριο» των εμπρηστών των μπλε κάδων ανακύκλωσης που από τις παραμονές των Χριστουγέννων λαμπάδιαζαν, έχοντας προκαλέσει ανησυχία στην τοπική κοινωνία.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που διενεργεί τη σχετική προανακριτική διαδικασία, αξιοποίησε το υπάρχον υλικό, που είχε συλλεχθεί από καταγραφές των κινήσεων των υπόπτων από τα διάφορα σημεία της πόλεως, όπου δρούσαν νυχτερινές έως πρώτες πρωινές ώρες!

Τρία νεαρά άτομα, μόνιμοι κάτοικοι Αγίου Νικολάου είναι οι δράστες, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν και παραδέχθηκαν προφορικά τις πράξεις τους. Ενας είναι ο βασικός δράστης και τα άλλα δύο άτομα της παρέας είχαν βοηθητικό ρόλο στους εμπρησμούς κρατώντας… τσίλιες, σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, από αστυνομική πηγή.

Μάλιστα, πληροφορίες από αξιόπιστη πηγή του Δήμου, θέλει τον πατέρα ενός εκ των τριών να προθυμοποιείται να πληρώσει για τη ζημιά που προκάλεσε ο γιος του… Εξ άλλου, όπως είχε δηλώσει ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντ. Ζερβός, στην ΑΝΑΤΟΛΗ, ο Δήμος ήταν αποφασισμένος να καταλογίσει την αξία των κατεστραμμένων κάδων στους υπαιτίους, όταν θα γινόταν η ταυτοποίησή τους.

Σήμερα έγινε προσαγωγή των τριών, οι οποίοι έδειξαν μεταμέλεια για τις πράξεις τους αυτές και διαβεβαίωσαν ότι θα πληρώσουν για τη ζημιά που προκάλεσαν. Σύλληψη δεν έγινε αφού είχε παρέλθει η προθεσμία του Αυτοφώρου.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα κληθούν για να δώσουν και γραπτή κατάθεση στο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

anatolh.com

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ