13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Άγονοι οι πλειστηριασμοί στα Χανιά, εκποιήθηκε ακίνητο από την Παγκρήτια Τράπεζα στο Ηράκλειο | Βίντεο

Ημερομηνία:

Αυτή τη βδομάδα δεν υπήρχαν απρόβλεπτα, ούτε ΜΑΤ στα Ειρηνοδικεία Χανίων και Ηρακλείου. Οι πολίτες στα Χανιά συγκεντρώθηκαν όπως κάθε βδομάδα περίπου στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης έξω από τα Δικαστήρια Χανίων και η διαδικασία ξεκίνησε στις 4.30.

Σε πλειστηριασμό είχαν τεθεί μία μεζονέτα ημιτελής στις Λουσακιές από την Alpha Bank, ένα ελαιουργείο πάλι από την Alpha Bank και μία ιδιοκτησία στον Πρινέ 500 τ.μ.. Δεν υπήρχε ενδιαφέρον και κηρύχθηκαν όλοι οι πλειστηριασμοί άγονοι.

Στο Ηράκλειο όμως και στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου  τα πράγματα ήταν διαφορετικά αφού με κλειστή προσφορά ύψους 500.100 € ,που κατέθεσε στο συμβολαιογραφικό γραφείο τις προηγούμενες ημέρες η Παγκρήτια Τράπεζα εκποίησε ακίνητο στα Μάλια. Πρόκειται για οικόπεδο 4 στρεμμάτων επί της εθνικής οδού με κτίσμα τριών ορόφων αποτελούμενο από ισόγειο κατάστημα 500τμ, Α όροφο 500 τμ και τρίτο όροφο 270 τμ.

Δείτε και το σχετικό βίντεο από την κινητοποίηση στο Ηράκλειο:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=sSnFZMHWzDs&index=1&list=PLhWMakoUtqUOEUjdB5s4yDjZf1agQRZqX”]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ