17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024
Array

Άγριο έγκλημα σε ενέδρα στη Μαλάξα

Ημερομηνία:

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε αργά προχθές το βράδυ στην περιοχή της Μαλάξας και πιο συγκεκριμένα στο δρόμο μεταξύ της διασταύρωσης για Κεραμειά και του χωριού. Άγνωστοι δράστες είχαν στήσει δολοφονικό καρτέρι στις 11:30 το βράδυ στον Γιώργο Αρβελάκη κτηνοτρόφο της περιοχής. Ο  52χρονος άνδρας, βρέθηκε πυροβολημένος μέσα στο αυτοκίνητό του από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας λίγη ώρα αργότερα το περιστατικό και αμέσως κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις μόλις οι δράστες είδαν το αυτοκίνητο του θύματος άνοιξαν πυρ. Πρόκειται για δύο κυνηγετικές μονόκανες καραμπίνες και δύο βλήματα βρήκαν τον 52χρονο σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη στο θώρακα και ήταν  μοιραία Όμως το θύμα διένυσε περίπου 100 μέτρα με το αυτοκίνητο του το οποίο συγκρούστηκε στο πρανές του οδοστρώματος και ανετράπη. Από ότι φαίνεται οι δράστες πλησίασαν το ακινητοποιημένο όχημα και πυροβόλησαν ξανά. Άλλα τρία σκάγια βρήκαν το θύμα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία ήταν όμως μεταθανάτια τραύματα.
Προς κάθε κατεύθυνση στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας και πιο συγκεκριμένα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, που έχει αναλάβει και την προανάκριση της υπόθεσης. Σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο πρόκειται για αντίποινα από πλευράς των δραστών επειδή τα πρόβατα του 52χρονου προκαλούσαν ζημιές. Ο Γιώργος Αρβελάκης ήταν πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών με το μικρότερο σε ηλικία να είναι έξι μηνών.

Η δολοφονία του άτυχου άντρα εξετάζεται μήπως συνδέεται με υπόθεση βεντέτας καθώς ο 52χρονος φέρεται πριν από 25 χρόνια να έχει δολοφονήσει ένα συγχωριανό του με τον οποίο είχαν διαφορές.

Όμως, απο την άλλη πλευρά, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr η υπόθεση αυτή θεωρείται πως έχει “λήξει” καθώς και απο την οικογένεια του τότε δολοφονημένου είχαν σκοτώσει συγγενή του 52χρονου, ο οποίος είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης, όπως στην φυλακή είχε οδηγηθεί και το μέλος της άλλης οικογένειας.

Με αυτό το δεδομένο, απο τις αστυνομικές αρχές εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και ερευνώνται όλες οι πιθανότητες (και των κτηνοτροφικών διαφορών για την νομή βοσκοτόπων) για τα αίτια της δολοφονίας του 52χρονου.

neatv.gr-Ε.Ξ. Flashnews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...