16.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Άγριο έγκλημα στην Κρήτη: Η πρώην σύζυγος μαχαίρωσε 59χρονο

Ημερομηνία:

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε νωρίς χθες το βράδυ στη Νέα Αλικαρνασσό, με θύμα έναν 59χρονο Κρητικό: Το θύμα τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιά μετά από μαχαιριά που – όπως όλα δείχνουν – του κατάφερε η πρώην σύζυγός του.

Ο άτυχος 59χρονος διακομίστηκε εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ, όπου εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο. Οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο ο βαρύτατα τραυματισμένος άνδρας δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Επισημαίνεται ότι η φερόμενη φόνισσα, ηλικίας 31 ετών, συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Εξάλλου, η ΕΛ.ΑΣ. προσήγαγε ένα ακόμη άτομο, η εμπλοκή του οποίου στην υπόθεση διερευνάτο μέχρι χθες το βράδυ.

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν τις 9 χθες Κυριακή το βράδυ, σε πολύ κοντινή απόσταση από το Κέντρο Αστέγων στη Νέα Αλικαρνασσό. Ειδικότερα, το συμβάν, το οποίο έμελλε να στοιχίσει τη ζωή στον 59χρονο άνδρα, σημειώθηκε σε χώρο δίπλα από το Κέντρο Αστέγων.

Κάτω από αδιευκρίνιστες – μέχρι χθες το βράδυ – συνθήκες, η 31χρονη έβγαλε μαχαίρι με το οποίο έπληξε τον πρώην σύζυγό της. Μέχρι χθες δεν είχε διευκρινιστεί τι προηγήθηκε του μαχαιρώματος. Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες, ο 59χρονος φέρεται να δέχτηκε ένα πλήγμα στην κοιλιακή χώρα, το οποίο, ωστόσο, επρόκειτο να αποβεί μοιραίο για τη ζωή του.

Πανικόβλητος, ο 59χρονος απομακρύνθηκε αιμόφυρτος από το σημείο της φονικής – όπως έμελλε να εξελιχθεί – επίθεσης. Ο άτυχος άνδρας κατάφερε να φτάσει μέχρι παρακείμενο πρατήριο υγρών καυσίμων, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια. Ωστόσο, είχε ήδη χάσει πάρα πολύ αίμα.

Στο σημείο δεν άργησε να φτάσει αστυνομική δύναμη, καθώς και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, η οποία ειδοποιήθηκε στο μεταξύ. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον 59χρονο, ο οποίος ήταν βαρύτατα τραυματισμένος.

Με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο 59χρονος διακομίστηκε τάχιστα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ο τραυματίας εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο, με τους γιατρούς να καταβάλλουν τιτάνιες προσπάθειες να τον σώσουν. Δυστυχώς, όμως, ο 59χρονος δεν έμελλε να τα καταφέρει και άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στην αίθουσα του χειρουργείου.

Αυτό επιβεβαίωσε, μιλώντας χθες στη “Νέα Κρήτη”, ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, κ. Γιάννης Φανουργιάκης. «Οδηγήθηκε στο χειρουργείο και τελικά κατέληξε στη χειρουργική αίθουσα.

Έφερε ένα καίριο χτύπημα σε ζωτικό όργανο, το οποίο απέβη μοιραίο για τη ζωή του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Φανουργιάκης.

Συνελήφθη η 31χρονη για ανθρωποκτονία

Στο μεταξύ, η ΕΛ.ΑΣ. δεν άργησε να φτάσει στα ίχνη της 31χρονης γυναίκας, η οποία προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου.

Η 31χρονη συνελήφθη τελικά για την ανθρωποκτονία του πρώην συζύγου της. Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από τη φερόμενη δολοφόνο, οι Αρχές προσήγαγαν χθες το βράδυ κι ένα δεύτερο άτομο. Πρόκειται για άνδρα.

"google ad"

Μέχρι χθες το βράδυ, η Αστυνομία φέρεται να διερευνούσε το ενδεχόμενο ο εν λόγω άνδρας να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τόσο το θύμα, όσο και η συλληφθείσα γυναίκα φέρονται να ήταν χρήστες ναρκωτικών ουσιών. Εξάλλου, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο 59χρονος και η 31χρονη είχαν αποκτήσει παιδιά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οριστικό τέλος στα σενάρια για ευρωπαϊκή θέση

Σας λέω την είδηση με το «καλημέρα»: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν...

Προσοχή, η Κρήτη αντιμετωπίζει «σοβαρό κίνδυνο» από επιπλέοντα ανθρώπινα …… «σκουπίδια»!!

Του Μανώλη Καπετανάκη * Βρίθει τελευταία η τοπική, εθνική αλλά...

Ελληνίδες σε θέσεις ηγεσίας

Του Γιώργου Ουρανού Θα αποτελούσε μεγάλη πρόοδο για τη χώρα...