19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

«Άδειασμα» Κούλογλου σε Πολάκη: Στη ΝΔ δεν είναι δωσίλογοι – Θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερη σοβαρότητα

Ημερομηνία:

Πληθαίνουν οι φωνές στον ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τη χθεσινή διχαστική τοποθέτηση Πολάκη στη Βουλή. Μετά τον Νίκο Μπίστη, ήταν η σειρά του ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου ο οποίος ζήτησε να υπάρξει σοβαρότητα από την Κουμουνδούρου.

Παράλληλα πρόσθεσε με νόημα ότι «η ΝΔ δεν είναι κόμμα δοσίλογων. Όμως και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κόμμα σύμμαχο του Κουφοντίνα όπως επίσης παρουσιάστηκε το προηγούμενο διάστημα. Άρα πρέπει να σοβαρευτούμε γιατί η χώρα έχει πολύ μεγάλα στρατηγικά προβλήματα».

«Όλοι είμαστε απόγονοι του Κολοκοτρώνη δεξιοί και αριστεροί. Είμαστε φυσικοί απόγονοι του Κολοκοτρώνη. Εγώ δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να μπορούμε σε μια διαδικασία να μοιράζουμε παράσημα πατριωτισμού στη μια ή στην άλλη πλευρά. Βλέποντας τα πράγματα από μακριά μου προκαλεί λύπη η εικόνα που παρουσιάζει το ελληνικό πολιτικό σύστημα στο σύνολό του. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα στη χώρα», επεσήμανε στη συνέχεια.

«Προχθές έκλεισε η PITSOS, μια εταιρεία με μεγάλη ιστορία στην Ελλάδα και επίσης με εργαζόμενους που θα μείνουν στο δρόμο. Είχαμε προχθές ανακοίνωση ότι οι θάνατοι ήταν περισσότεροι από τις γεννήσεις στην Ελλάδα την προηγούμενη χρονιά. Αυτό βάζει στο τραπέζι το μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα. Η πανδημία και οι οικονομικές της επιπτώσεις για την Ελλάδα είναι πάρα πολύ σοβαρές διότι έχει αυξηθεί πάρα πολύ το χρέος. Θα μπούμε σε πολύ δύσκολη κατάσταση γιατί το χρέος έτσι όπως είναι και αν δεν υπάρξουν πολύ γενναία πανευρωπαϊκά μέτρα κουρέματος, θα είναι βραχνάς και θα μπούμε σε πολύ μεγάλες περιπέτειες. Αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα», ανέφερε ακόμη ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Iσραήλ-Ιράν: Πώς το Πεντάγωνο κατασκεύασε έναν ψευτοπόλεμο

Φανταστείτε δύο από τους πιο ορκισμένους εχθρούς της κυβέρνησης...

«Η Εποχή των Εικόνων» – Αφιέρωμα στον Κρητικό καλλιτέχνη Στέλιο Φαϊτάκη

Η Εποχή των Εικόνων / Στέλιος Φαϊτάκης- Ένα Αφιέρωμα Κυριακή,...