14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Άδωνις Γεωργιάδης στα όρια του γραφικού: «Κύριε Σταθάκη, ξέρετε σας θεωρώ άνθρωπο καλό, σχεδόν δεξιό» | Βίντεο

Ημερομηνία:

Σε κατάσταση αμόκ βρέθηκε ο Αδωνις Γεωργιάδης που είχε κόντρα με τον Γιάνη Βαρουφάκη στη Βουλή ενώ προχώρησε και σε μία στα όρια του γραφικού δήλωση για τον Γιώργο Σταθάκη

Ο κ.Γεωργιάδης είπε στον υπουργό Οικονομικών «Όταν ρωτάνε τον Ντάισελμπλουμ σε μία από τις συνεντεύξεις Τύπου με τον Γιούνκερ για αυτόν τον διαχωρισμό που λέτε, αν δείτε τον κ. Ντάισελμπλουμ περίπου γελάει και λέει ‘εντάξει τώρα οι Έλληνες φίλοι μας θέλουν να το λέμε programme. Σας αρέσει να σας κοροϊδεύουν κ. Βαρουφάκη; Ολοι το λένε τρόικα και μνημόνιο. Μην κοροιδευόμαστε κύριε Βαρουφάκη, η κα Μέρκελ μιλά για 5η αξιολόγηση. Για να έχουμε την καλή μας φιλία που τώρα ξεκινά. Εγω βρήκα την σύμβαση χωρίς να έρθω εκεί».

Βαρουφάκης: Εχουμε δηλαδή Βασιλευόμενη Δημοκρατία;

Ο Γιάνης Βαρουφάκης σχολιάζοντας τις επικρίσεις προς το πρόσωπο του σχολίασε από το βήμα «Εύχεστε να σας φέρουμε νέο Μνημόνιο να το ξαναψηφίσετε. Δεν πρόκειται».

Απαντώντας ο υπουργός Οικονομικών είπε πως ο ισχυρισμός του κ. Γεωργιάδη μοιάζει με την συλλογιστική «επειδή υπήρχε η βασιλευόμενη Δημοκρατία πριν την Δημοκρατία κι η Δημοκρατία είναι συνέχειά της, άρα έχουμε βασιλευόμενη Δημοκρατία». Ακόμη ο κ. Βαρουφάκης απάντησε στις κατηγορίες πως δεν έφερε στη Βουλή την παράταση της συμφωνίας δεσμευόμενος πως θα την καταθέσει και θα την αναρτήσει στο Ιντερνετ.

«Εχετε… έρωτα με μνημόνια και τρόικα»

«Κατανοούμε -και επιβεβαιώνει σε κάθε του τοποθέτηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ- το βαθύτατο έρωτά του με τις μνημονιακές πολιτικές και την τρόικα. Δυστυχώς δεν θα του κάνουμε τη χάρη να είναι εδώ (σ.σ. η τρόικα), θα τη στερηθεί.Την έχει ήδη στερηθεί από τις 25 Ιανουαρίου» απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος στον Άδωνι Γεωργιάδη, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρη Στρατούλη να σχολιάζει αργότερα:

«Όσο και αν μας παρακαλάει ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης και κάποιοι από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, να προχωρήσουμε στις μειώσεις των συντάξεων που είχαν προγραμματίσει το 2015, δεν θα ανταποκριθούμε, στα παρακάλια τους. Τα συρτάρια μου τα έψαξα, από την πρώτη ημέρα γιατί μου έφεραν να υπογράψω υπουργική απόφαση για να κάνω τη δόση μειώσεων των επικουρικών συντάξεων από 1 Μαρτίου του 2015».

Τέλος, ο κ.Γεωργιάδης μιλώντας προς τον τον υπουργό Οικονομίας, Γιώργο Σταθάκη, προκαλώντας τα γέλια πολλών βουλευτών αλλά και του ίδιου του υπουργού είπε: «Κύριε Σταθάκη, ξέρετε σας θεωρώ άνθρωπο καλό, σχεδόν δεξιό».

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=dPSPNzNE0iE”]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...