22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Άδωνις: Ζείτε σε άλλη χώρα – Πολάκης: Μην αγχώνεσαι, σε έχω εύκολα!

Ημερομηνία:

Απίστευτες ατάκες στη μεταμεσονύκτια κόντρα του αναπληρωτή υπουργού με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ – Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας απείλησε εμμέσως τον βουλευτή της ΝΔ όταν ο Άδωις του είπε: «Εγώ δεν σε φοβάμαι» – Ο gate Keeper, τα αυγά με πατάτες και το πεθυμιό της γριάς

Μεταμεσονύκτια σύγκρουση με απίστευτες ατάκες είχαν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και ο βουλευτής της ΝΔ Αδωνης Γεωργιάδης στην Βουλή.

Λίγο μετά τη μια τα ξημερώματα οι δύο πολιτικοί έδωσαν μια απολαυστική παράσταση με αφορμή την συζήτηση του νομοσχέδιου με διατάξεις του «παράλληλου προγράμματος».

Η ανταλλαγή των επιχειρημάτων είχε σχεδόν τα πάντα από … «Gate keepers» και «αυγά με πατάτες» εως μαντινάδες για το «πεθυμιό της γριάς»!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ – ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Γιατί είχαμε βάλει το παραπεμπτικό από το ΠΕΔΥ; Εσείς, ως γιατροί και οι δύο, ξέρετε, φαντάζομαι, καλύτερα από εμένα ότι όλες οι κατευθυντήριες οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας λένε ότι πρέπει να συνδέσεις την πρωτοβάθμια με τη νοσοκομειακή περίθαλψη και πρέπει να κάνεις την πρωτοβάθμια τον θυροφύλακα της νοσοκομειακής.

Εμείς τι κάναμε λοιπόν, κύριε Υπουργέ; Θα σας κάνω ένα μικρό μάθημα τώρα.

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Τον θυροφύλακα!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Θυροφύλακα, ναι. «Gate keeper» λέγεται στα αγγλικά, εάν δεν το ξέρετε, στη νοσοκομειακή ορολογία.

Άρα, αφήστε τα αυτά, μην μου κάνετε μαθήματα. Τα έχω μάθει καλύτερα από εσάς.

Ακούστε, λοιπόν, τι κάναμε: Βάλαμε τα δυόμισι εκατομμύρια ανασφαλίστους ως το πρώτο κομμάτι του πληθυσμού, που ξεκινάει την κανονική πορεία από την πρωτοβάθμια προς τα νοσοκομεία. Και φυσικά αυτό θα ολοκληρωνόταν, εάν είχατε κάνει προσλήψεις στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και είχατε βάλει τον οικογενειακό γιατρό για το σύνολο του πληθυσμού.

Αντί να προχωρήσετε να το κάνετε για το σύνολο του πληθυσμού, όπως λέει ότι πρέπει να κάνουν τα σοβαρά κράτη ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, εσείς του αφαιρείτε και τα 2,5 εκατομμύρια που του είχαμε βάλει. Δεν κάνετε ένα βήμα μπρος. Κάνετε ένα βήμα πίσω. Είναι ψιλά γράμματα αυτά για τον ΣΥΡΙΖΑ!

Άκουγα πριν έναν συνάδελφο που έλεγε «σας ενοχλεί που γεννάει θέσεις εργασίας ο ΣΥΡΙΖΑ».

Παιδιά, πρέπει να ζείτε σε άλλη χώρα. Έτσι; Πρέπει να ζείτε σε άλλη χώρα. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Δεν ζούμε πάντως στην ίδια χώρα. Είναι σίγουρο ότι δεν ζούμε στην ίδια. Αν νομίζετε ότι τώρα γεννιούνται θέσεις εργασίας στην Ελλάδα και με τους κλειστούς δρόμους πάει καλύτερα η οικονομία και έξω ο κόσμος είναι χαρούμενος για τις θέσεις εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, αν αυτό πιστεύουν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι δεν πάει καθόλου καλά.

Και τι κάνετε τώρα για να τα αντιπαρέλθετε όλα αυτά; Αρχίζετε τη συνήθη λάσπη. Διάβαζα προηγουμένως στην «Αυγή» -μεγάλη ανακάλυψη!- το εξής: Με εντολή Σαμαρά, λέει, δεν παρελήφθη η λίστα Μπόργιανς, σύμφωνα με ένα έγγραφο που έβγαλε ο Κοτζιάς.

"google ad"

Θα άξιζε να μην αναφερθούμε καθόλου, αλλά δεν αντέχω να μην δείξω στον ελληνικό λαό το μέγεθος της γκεμπελικής προπαγάνδας. Έχει βγει ο ίδιος ο Μπόργιανς σε εκπομπή του «Σκάι», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος πότε παρέλαβε τη λίστα και απάντησε: «Την άνοιξη του 2015». Πώς δεν παρέλαβε η Ελληνική Δημοκρατία τρία χρόνια πριν μία λίστα για την οποία αυτός που μας την έδωσε λέει ότι ο ίδιος την παρέλαβε την άνοιξη του 2015; Στην ίδια εκπομπή τον ρώτησε ο δημοσιογράφος: «Δεν είχατε προηγούμενη επικοινωνία με την ελληνική κυβέρνηση;». «Ναι, είχαμε. Είχαμε ζητήσει να τους παράσχουμε τεχνική βοήθεια. Και τότε μας είχαν απαντήσει ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και του κρατιδίου, αλλά μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης». Το χαρτί αυτό, ότι δηλαδή δεν μπορεί η τεχνική βοήθεια να παρασχεθεί από ομοσπονδιακό κρατίδιο, αλλά από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση -αυτό ήδη γινόταν στο πλαίσιο του προγράμματος ούτως ή άλλως- το παρουσιάζει σήμερα η «Αυγή» ως τη μεγάλη ανακάλυψη, ότι δεν παρέλαβε η Νέα Δημοκρατία με εντολή Μπούρα-Σαμαρά τη λίστα που δεν υπήρχε το 2012, γιατί ο ίδιος που μας την έδωσε είπε ότι φτιάχτηκε την άνοιξη του 2015.

Έτσι θέλετε να κυβερνήσετε; Με λάσπη; Με ψέματα; Αυτό νομίζετε ότι θα σας σώσει από αυτά που έρχονται; Δεν θα σας σώσει, κύριοι Υπουργοί. Ούτε η σημερινή προπαγάνδα σας με τους ανασφάλιστους θα σας σώσει, όπου τα έχετε κάνει θάλασσα, ως συνήθως.

Και να πω και ένα τελευταίο για το νοσοκομείο της Θήρας για να μην το ξεχάσω, με το οποίο ασχολήθηκε, λέει, ιδιαίτερα ο κ. Πολάκης, αν κατάλαβα καλά.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Βαρεμένος): Μόνο μην ξεχνάτε ότι τελείωσε ο χρόνος.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ – ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Σε τριάντα δευτερόλεπτα θα έχω τελειώσει, κύριε Πρόεδρε. Σας ευχαριστώ και χίλια συγγνώμη.

Ακούστε, κύριε Υπουργέ, το νοσοκομείο της Θήρας ανήκει στην ΑΜΕΥ Α.Ε. Αν βάλετε μέσα γιατρούς του ΕΟΠΥΥ, θα έχετε δύο κατηγορίες γιατρών, αναγκαστικά ό,τι και να κάνετε. Λέτε ότι θα δώσετε 5 εκατομμύρια φέτος. Λέτε παραπάνω. Σωστά. Εμείς είχαμε υπολογίσει 6 εκατομμύρια ότι θα κοστίζει τον χρόνο. Αυτά πρέπει να τα βρίσκετε κάθε χρόνο, όχι για έναν χρόνο.

Ενώ η δική μας λύση που ήταν ΣΔΙΤ τι έλεγε; Η δική μας λύση έλεγε ότι δεν δίνει 1 ευρώ το ελληνικό δημόσιο, λειτουργεί το νοσοκομείο αύριο, στον διαγωνισμό πλήρης πρόσβαση όλων των κατοίκων της Σαντορίνης σαν να είναι νοσοκομείο του ΕΣΥ, δεν θα δίναμε τα 5 εκατομμύρια και θα έμενε και το Κέντρο Υγείας ανοιχτό.

Εσείς τι κάνετε; Κλείνετε το Κέντρο Υγείας, παίρνετε 5 εκατομμύρια από τον κρατικό προϋπολογισμό, θα έχετε γιατρούς δύο ταχυτήτων και σε δύο, τρία, τέσσερα χρόνια, κάπου σε αυτήν τη διαδρομή θα μαραζώσει το νοσοκομείο όπως τα άλλα.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΞΑΝΘΟΣ (Υπουργός Υγείας): Να τα δώσουμε όλα με ΣΔΙΤ για να ησυχάσουμε.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ – ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Βεβαίως. Ωραία λύση θα ήταν τα ΣΔΙΤ. Τα ΣΔΙΤ θα ήταν πολύ ωραία λύση. Τώρα που σιγά σιγά έρχεστε στις θέσεις μας, φέρατε το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, πουλήσατε το λιμάνι του Πειραιά, υπογράψατε μνημόνιο, τώρα, κύριε Υπουργέ, έρχεται και η ώρα των ΣΔΙΤ για τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλα θα τα πάρετε πίσω όσα είπατε, ένα προς ένα, διότι είπατε πολλά ψέματα, είπατε πολλά που δεν μπορούν να γίνουν και σήμερα το νομοσχέδιό σας είναι μνημείο προπαγάνδας.

Ευχαριστώ πολύ.

(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας)

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Βαρεμένος): Ο κ. Τζαμακλής έχει τον λόγο.

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Κύριε Πρόεδρε, θα ήθελα τον λόγο.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Βαρεμένος): Ορίστε, κύριε Πολάκη.

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Λόγω του μαθήματος που μου έκανε ο κ. Γεωργιάδης σε σχέση με τις ιατρικές του γνώσεις, με βάση και την επαγγελματική του εμπειρία, θα σας πω το εξής, κύριε Γεωργιάδη: Εσείς ξεκινήσατε το gate keeping από τους ανασφάλιστους αυτής της χώρας. Γιατί ξεχνάτε ότι διώξατε δυόμισι χιλιάδες ανθρώπους σε ένα βράδυ;

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Βαρεμένος): Σας παρακαλώ! Οι Βουλευτές τουλάχιστον μεταμεσονύκτια δικαιούνται να μιλήσουν!

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Ποιος διέλυσε την πρωτοβάθμια υγεία; Είστε αυτός που κατακρεούργησε όποια πρωτοβάθμια δομή υπήρχε για να σπρώξετε κόσμο στα ιδιωτικά κέντρα. Αυτό κάνατε.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Κατακρεούργησα; Θέλω ένα λεπτό, κύριε Πρόεδρε.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Βαρεμένος): Μην επαναλαμβάνετε την ομιλία σας, κύριε Υπουργέ.

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Μισό λεπτό, γιατί εδώ πετά κουβέντες του αέρα και νομίζει ότι τρώμε σανό.

Δεύτερον, αυτό θα σας συνοδεύει, κύριε Γεωργιάδη. Αυτό το κλείσιμο των ιατρείων του ΙΚΑ και του ΕΟΠΥΥ θα σας συνοδεύει.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Κύριε Πρόεδρε, θέλω τον λόγο.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Βαρεμένος): Σας παρακαλώ, πολύ.

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Και δεν το σώζετε με το ό,τι βάλατε gate keeping. Δεν βάλατε μόνο gate keeping με το παραπεμπτικό, βάλατε και υπογραφή αποδοχής χρέους. Αυτός που πήγαινε στο νοσοκομείο…

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Δεν υπάρχει αυτό που λέτε.

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Όχι δεν υπάρχει. Θα σας καταθέσουμε πάρα πολλά παραστατικά. Στη φαντασία σας μπορεί να μην υπάρχει.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Στο νόμο δεν υπάρχει.

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Στην πραγματικότητα των ασθενών που πήγαιναν και υπέγραφαν την αποδοχή χρέους και τους πήγαινε το μπιλιετάκι στην εφορία υπάρχει και καλοϋπάρχει. Σκουπίστε τον ιδρώτα, λοιπόν.

Άλλο ένα πράγμα ήθελα να πω για τη Σαντορίνη. Τα πράγματα είναι απλά. Ήταν έτοιμο από το 2011, ναι ή όχι; Γιατί δεν το ανοίξατε; Γιατί κάνατε παζάρι να το δώσετε σε ιδιωτικά συμφέροντα. Εμείς το ανοίγουμε. Και το ανοίγουμε γρήγορα με την ΑΕΜΥ, η οποία είναι μονομετοχική ΑΕ του δημοσίου.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Βαρεμένος): Βάλτε μία τελεία, σας παρακαλώ, κύριε Υπουργέ.

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Τα περιγράφουμε πολύ αναλυτικά. Με την ΑΕΜΥ θα το ανοίξουμε μέχρι την άνοιξη για να λειτουργήσει αυτή η σαιζόν με αυτόν τον τρόπο.

Οι δύο κατηγορίες γιατρών που θα είναι μέσα, αυτοί που θα αποσπαστούν από άλλα νοσοκομεία ή που θα μεταφερθούν εκεί από το Κέντρο Υγείας ή που θα προσλάβει η ΑΕΜΥ, θα είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης δημόσιοι λειτουργοί. Και μη στενοχωράστε καθόλου.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Βαρεμένος): Σας παρακαλώ, κύριε Υπουργέ!

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Πεντέμισι δώσαμε φέτος, θα δώσουμε και του χρόνου και τον επόμενο χρόνο.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Κύριε Πρόεδρε, τον λόγο επί προσωπικού.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Βαρεμένος): Κύριε Γεωργιάδη, σας παρακαλώ. Δεν θα μετατρέψουμε τη διαδικασία σε debate του κ. Πολάκη με τον κ. Γεωργιάδη, γιατί εκτός από παραστατικά θα χρειαστούμε και συνταγή εδώ.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Χάνουμε χρόνο χωρίς λόγο. Επί προσωπικού δικαιούμαι τον λόγο.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Βαρεμένος): Μπορεί να εναλλάσσεστε μέχρι το πρωί με προσωπικό θέμα.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Είπε το όνομά μου. Είναι ο ορισμός του Κανονισμού.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Βαρεμένος): Ορίστε, κύριε Γεωργιάδη.

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Μην πείτε το όνομά μου για να μην συνεχίσουμε.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Κύριε Υπουργέ, πρώτον για τους γιατρούς του ΙΚΑ μην πολυμιλάτε. Ο κ. Ξανθός στην Επιτροπή είπε «τώρα με την απόσταση του χρόνου αναγνωρίζω ότι η μετατροπή του ΕΟΠΥΥ μόνο ως αγοραστή υπηρεσιών υγείας ήταν σωστή μεταρρύθμιση». Αυτό είπε επί λέξει.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΞΑΝΘΟΣ (Υπουργός Υγείας): Τι σχέση έχει αυτό;

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Έχετε βγάλει απόφαση εσείς, κύριε Ξανθέ, ότι οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ -προς τους οποίους υποσχεθήκατε επαναπρόσληψη στον ΕΟΠΥΥ- μέχρι το τέλος αυτού του χρόνου πρέπει να αποφασίσουν αν θα κρατήσουν το ιατρείο τους ή αν θα μπουν στο ΠΕΔΥ.

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Είναι αυγά με πατάτες αυτά.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ενώ τους κοροϊδεύατε όταν ήμουν εγώ Υπουργός, κύριε Ξανθέ, ότι θα τους πάρετε πίσω και θα τους δώσετε το δικαίωμα να έχουν και τα ιατρεία τους…

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Βαρεμένος): Πάτε να δημιουργήσετε τώρα προσωπικό θέμα με τον κ. Ξανθό.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: …ήρθατε ως Υπουργός και κάνατε αυτό που αποφάσισα εγώ, χωρίς να τους πείτε ένα συγγνώμη. Άρα, μην αφήνετε τον διπλανό σας να το παίζει πιο μάγκας και να μας κάνει μαθήματα.

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Είναι επί προσωπικού αυτό;

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Βαρεμένος): Καθίστε κάτω, σας παρακαλώ.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Εγώ δεν σε φοβάμαι, δεν είμαι σαν τους άλλους. Δεν σε φοβάμαι καθόλου.

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Μην αγχώνεσαι, σε έχω εύκολα.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ως προς το Νοσοκομείο της Θήρας, φέτος θα υπολειτουργήσει γιατί κλείνετε το Κέντρο Υγείας για να κάνετε όλο αυτό που κάνετε.

Κύριε Αναπληρωτά Υπουργέ, ακούστε το εξής.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Βαρεμένος): Σας παρακαλώ, κύριε Γεωργιάδη. Θα κλείσουμε το μικρόφωνο.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Του χρόνου που δεν θα είστε εσείς, θα ψάχνουμε πάλι λεφτά για να το φτιάξουμε, γιατί αυτή η λύση που θέλαμε να εφαρμόσουμε εμείς, θα είχε διάρκεια και όχι κόστος για το δημόσιο, ενώ αυτό που κάνετε εσείς είναι αυτό που κάνετε μονίμως, μισές δουλειές και μαραζωμένες. Αυτή είναι η διαφορά μας.

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Κύριε Πρόεδρε, επί προσωπικού. Μια κουβέντα μόνο.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Βαρεμένος): Μα, για τον κ. Ξανθό μίλησε ο οποίος από ευγένεια, από ανωτερότητα δεν παίρνει τον λόγο.

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Ελπίζει ο προκάτοχός μας –για να μην πω το όνομά του- ότι του χρόνου δεν θα είμαστε εμείς…

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ως το καλοκαίρι δεν θα είστε εσείς.

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ (Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας): Ξέρεις τι λένε στην Κρήτη; «Πού ’χει η γριά στο πεθυμιό της, τα θωρεί και στο όνειρό της».

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Σε κανένα μπλόκο δεν σας βλέπω τώρα! Σας έχουν βγάλει και παρατσούκλι.

ΜΕΡΟΠΗ ΤΖΟΥΦΗ: Έλα, σε δείχνουν οι κάμερες! Κι άλλο!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Έχω κάμερες πολλές εγώ. Δεν έχω ανάγκη!

ΜΕΡΟΠΗ ΤΖΟΥΦΗ: Μόνο που η ώρα είναι μία τα ξημερώματα κι εμείς είμαστε από το πρωί εδώ, ενώ εσείς ήρθατε τώρα. Να σέβεστε τους συναδέλφους!

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση: Η Κρήτη στα χρόνια της κατοχής (1941-1945)

Στην Αθήνα θα ταξιδέψει η ιστορία της Κρήτης την...

100 φωνές τραγουδούν για τον Μάνο Λοΐζο

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακές Ενότητες Χανίων & Ρεθύμνου,...