16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Άλλοι δύο Ρεθυμνιώτες «ενεχυροδανειστές» κλοπιμαίων στο κελί

Ημερομηνία:

Δύο ακόμα «ενεχυροδανειστές», οι οποίοι αποδέχονταν και διακινούσαν παράνομα με στόχο την πώληση κλεμμένα κοσμήματα, εντόπισαν οι αστυνομικοί στο Ρέθυμνο. Στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και δράσεων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας για τον έλεγχο και την νόμιμη λειτουργία των ενεχυροδανειστηρίων και στο Ρέθυμνο, οι αστυνομικοί εντόπισαν τα δύο παράνομα ενεχυροδανειστήρια, ενός 50χρονους και ενός 42χρονου Ρεθυμνιώτη, οι οποίοι είχαν αποδεχθεί και διέθεταν παράνομα προς πώληση διάφορα χρυσά κοσμήματα, τα οποία είχαν κλαπεί από το σπίτι 45χρονης.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα διαβιβασθεί στο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ενώ  εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χανιά: Στις φλόγες αυτοκίνητο στο ύψος του Ναύσταθμου στον ΒΟΑΚ

Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα αυτοκίνητο στις 2 τα ξημερώματα...

Βασίλης Κασσελάκης: Ευπρόσδεκτες στον ΣΥΡΙΖΑ οι ψήφοι των «Σπαρτιατών»

Ο ξάδερφος του Στέφανου Κασσελάκη, Βασίλης που κατεβαίνει και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε...

34o Grand Prix Μάχης της Κρήτης – Στέλιος Καραμπινάκης 2024

Ο Σκοπευτικός Σύλλογός “O Βάρδας” διοργανώνει στο Εθνικό Σκοπευτήριο...

Σπιτικές προτάσεις: Τσουρέκια

Τέσσερα κιλά αλεύρι, δέκα αβγά (τα δύο απ’ αυτά...