20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Άμεσοι και συντονισμένοι καθαρισμοί των παραλιών σε όλο το εύρος του Δήμου Χανίων | Φωτός

Ημερομηνία:

Εργασίες καθαρισμού των παραλιών της Δημοτικής Ενότητας Νέας Κυδωνίας και συγκεκριμένα στην Αγία Μαρίνα πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες από συνεργεία των Διευθύνσεων Καθαριότητας, Πρασίνου, Περιβάλλοντος και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων. Λόγω της κακοκαιρίας και των άστατων καιρικών φαινομένων, οι παραλίες είχαν γεμίσει (όπως μπορεί να παρατηρήσει κάποιος στις φωτογραφίες 9 και 10) από φερτά υλικά και απορρίμματα.

Μάλιστα, ο όγκος των φερτών υλικών και των απορριμμάτων ήταν τεράστιος, γεγονός που απαιτούσε και απαιτεί πολυήμερη και συντονισμένη εργασία (με ειδικά μηχανήματα).

Τα συνεργεία του Δήμου Χανίων έχουν ήδη απομακρύνει το μεγαλύτερο ποσοστό του όγκου των φερτών υλικών και των απορριμμάτων και οι παραλίες αναμένεται να είναι πλήρως καθαρισμένες μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Να σημειωθεί ότι αμέσως μετά την απομάκρυνση του όγκου των φερτών υλικών και των απορριμμάτων, ειδικό τρακτέρ θα καθαρίσει με μεγαλύτερη λεπτομέρεια, την άμμο.

Σημειώνεται ότι συνεργεία των υπηρεσιών του Δήμου Χανίων έχουν ήδη καθαρίσει (απομένουν κάποιες λεπτομέρειες) τις παραλίες της Χρυσής Ακτής, των Αγίων Αποστόλων, του Καλαμακίου ενώ θα ακολουθήσουν άμεσα, καθαρισμοί σε παραλίες, σε όλο το εύρος του Δήμου Χανίων (όπως Ακρωτήρι, Βλητές κτλ.).

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...