20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

“Άνδρας”, σάπισε στο ξύλο την 4χρονη κόρη της ερωμένης του, επειδή δεν ήθελε να μετρήσει μέχρι το πέντε

Ημερομηνία:

Όχι το ξύλο στα παιδιά δεν βγήκε από κανέναν παράδεισο. Όταν ένας ενήλικας παίρνει μια ζώνη και σαπίζει ένα τετράχρονο ανυπεράσπιστο παιδάκι. Τότε μιλάμε για κόλαση, ειδικά όταν η μητέρα κάθεται ατάραχη και παρακολουθεί.

Στο Κρασνογιάρκ της Ρωσίας, οι άνδρες της αστυνομίας έμειναν με το στόμα ανοιχτό από τις τρομακτικές πληγές που αντίκρισαν στο σώμα του παιδιού και τις οποίες είχε προκαλέσει ο εραστής της μητέρας του με μια ζώνη.

Το μίσος που χτυπούσε το παιδί ήταν τόσο μεγάλο που ακόμη και οι γιατροί στο νοσοκομείο τα έχασαν.

Ο άνδρας που το επίθετο του είναι Μπακχραμ αιτιολόγησε την άθλια πράξη του, λέγοντας ότι το έκανε επειδή το παιδάκι δεν ήξερε να μετράει μέχρι το 5. Τώρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 7 χρόνια, με την κατηγορία της κακοποίησης και βασανισμού ανηλίκου. Στην αναπαράσταση που θα δείτε, ο Μπάκχραμ δείχνει στην αστυνομία πως χτύπησε το μικρό παιδί. Είπε επίσης ότι πριν τη βαρέσει με τη ζώνη την χτυπούσε με το καλώδιο ενός φορτιστή κινητού τηλεφώνου.

Το κοριτσάκι έχει τρομακτικά τραύματα στο κεφάλι στο στήθος στην κοιλιά, τα χέρια και την πλάτη του.

Η μητέρα του Μαρία Μπελονόνοβα 31 ετών καθ’όλη τη διάρκεια του βασανισμού του παιδιού της καθόταν ατάραχη και παρακολουθούσε. Ο Μπάκχραμ είναι Αζέρος και κατοικεί στο ίδιο διαμέρισμα με την Μαρία, τον πρώην άνδρα της και με άλλον έναν ενοικιαστή.

Την αστυνομία ειδοποίησε ο 45χρονος Αλέξανδρος Μπελονόνοφ, αδερφός της Μαρίας, ο οποίος μόλις είδε το κοριτσάκι φοβήθηκε ότι θα πεθάνει, όπως λέει.

Οι γιατροί ενημέρωσαν ότι η Μαρία μπορεί εύκολα να μιλάει μέχρι το πέντε, αλλά φοβόταν τόσο πολύ τον Μπάκχραμ, που «πάγωσε»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...