16.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Άνεμοι με ταχύτητα 155 χιλιομέτρων «σάρωσαν» την Κρήτη

Ημερομηνία:

Στα 155 χιλιόμετρα την ώρα έφτασαν οι άνεμοι που «σάρωσαν» από το πρωί της Τετάρτης το νησί της Κρήτης, όπως καταγράφηκε από τα ειδικά κέντρα παρακολούθησης της μετεωρολογικής υπηρεσίας. Οι άνεμοι ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ, ενώ η μέγιστη ταχύτητα καταγράφηκε στη Φινοκαλιά Λασιθίου.

Ωστόσο, τα 155χιλ/ώρα δεν είναι η μεγαλύτερη ταχύτητα που έχει καταγραφεί στο νησί, καθώς το Φεβρουάριο είχαν αναφερθεί, στη Φινοκαλιά Λασιθίου και πάλι, ταχύτητες ανέμων που άγγιξαν τα 157 χιλιόμετρα την ώρα.

Η τροχαία στη «μεγαλόνησο» εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία προειδοποιεί τους οδηγούς να προσέχουν στις εθνικές οδούς, καθώς η ένταση των ανέμων είναι πιθανό να τους προκαλέσουν προβλήματα.

Μεγάλες ταχύτητες ανέμων καταγράφηκαν και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας την Τετάρτη. Πιο συγκεκριμένα, στο Καπαρέλλι Βοιωτίας έφτασαν τα 126 χιλιόμετρα, στο Φράγμα Ποταμών Ρεθύμνου τα 118 χιλιόμετρα, στον Άγιο Νικόλαο τα 109 χιλιόμετρα και στα Σταυράκια Ηρακλείου τα 98 χιλιόμετρα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...