16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Άνεργη μητέρα με επιστολή της καταγγέλλει και προειδοποιεί τον προϊστάμενο του ΟΑΕΔ Χανίων

Ημερομηνία:

Επιστολή προς τον προϊστάμενο του ΟΑΕΔ στα Χανιά, κ. Γιώργο Μεντάκη απέστειλε μια άνεργη μητέρα, μέσω της οποίας καθιστά τον προιστάμενο του παραρτήματος του οργανισμού, «υπεύθυνο για οποιαδήποτε σωματική φθορά ή οτιδήποτε άλλο προκύψει σε εμένα και στο 2 ½  ετών παιδί μου την Παρασκευή 01/11/13 όπου πρόκειται και να καταθέσω τα χαρτιά για το επίδομα ανεργίας.»

Η δικαιούχος του επιδόματος ανεργίας απέστειλε την συγκεκριμένη επιστολή προς τους υπευθύνους του ΟΑΕΔ στα Χανιά, γιατί όπως αναφέρει «δεν ακολουθήθηκε η συνηθισμένη τακτική παράδοσης αριθμών για τις επόμενες μέρες» με αποτέλεσμα να παρατηρούνται φαινόμενα συνωστισμού και ακραίες καταστάσεις από τους πολίτες που προσπαθούν να πάρουν τα νούμερα προτεραιότητας.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

ΠΡΟΣ ΟΑΕΔ ΧΑΝΙΩΝ

ΥΠΟΨΙΝ : Διευθυντή Μεντάκη Γεώργιο

Κύριε Μεντάκη,

Ονομάζομαι Π.Δ. και πρόκειται να καταθέσω την Παρασκευή 01/11/13 τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το ταμείο ανεργίας. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να είμαι έξω απο τον ΟΑΕΔ απο τις 6:00 π.μ. για να κρατήσω σειρά , με ένα παιδί 2 ½ ετών στην αγκαλιά και ακίνητη (το οποίο δεν έχω κάπου να αφήσω αφού είμαι μόνη στα Χανιά) για δύο ώρες (μέχρι να ανοίξει το γραφείο που δίνει τα νούμερα στις 8:00 π.μ.) και βέβαια να καταφέρω να μην ποδοπατηθώ εγώ και το παιδί μου όταν 10δες άνθρωποι σαν κι εμένα θα ορμήξουν να πάρουν το πολυπόθητο νούμερο. Να σας ενημερώσω έαν αυτό δεν το γνωρίζετε ήδη πως προ 2 ημερών ποδοπατήθηκε στην κυριολεξία μια άτυχη που έπεσε απο την ορμή του κόσμου. Και όλα αυτά επειδή φέτος για ανεξήγητους λόγους δεν ακολουθήθηκε η συνηθισμένη τακτική παράδοσης αριθμών για τις επόμενες μέρες.

Ως εκ τούτου σας ζητώ να μεριμνήσετε να μου δοθεί κατ εξαίρεση και κατα προτεραιότητα ένα νούμερο για την ίδια ή και για επόμενη μέρα ώστε να μπορέσω να καταθέσω τα χαρτιά μου.

Εις εναντία περίπτωση δηλαδή στην περίπτωση που αγνοήσετε το αίτημα μου σας καθιστώ υπεύθυνο για οποιαδήποτε σωματική φθορά ή οτιδήποτε άλλο προκύψει σε εμένα και στο 2 ½  ετών παιδί μου την Παρασκευή 01/11/13 όπου πρόκειται και να καταθέσω τα χαρτιά για το επίδομα ανεργίας.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση του αιτήματος μου»

Σημείωση : Τα στοιχεία της καταγγέλλουσας είναι στη διάθεση του zarpa.gr

zarpa.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...