19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

“Άνευ ουσίας”: Νέα απάντηση Νάνσυ Αγγελάκη στην απάντηση του Τάσου Βάμβουκα

Ημερομηνία:

Απάντηση στην απάντηση του Τάσου Βάμβουκα έδωσε στη δημοσιότητα η Νάνσυ Αγγελάκη στην οποία σημειώνει ότι οι πολίτες θυμούνται τις προεκλογικές εξαγγελίες κι ότι αυτός είναι ο ρόλος της αντιπολίτευσης, να μεταφέρει τους προβληματισμούς των πολιτών.

Νωρίτερα, απάντηση είχε δώσει στη δημοσιότητα και ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας με αφορμή δήλωση της δημοτικής συμβούλου κ. Νάνσυς Αγγελάκη για τον ένα χρόνο θητείας του.

Ολόκληρη η νέα ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ανακοινώσεις άνευ ουσίας – λοιπόν –   τα προβλήματα του Δήμου μας, κατά τον Δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα, σύμφωνα με την απάντηση που ο ίδιος έδωσε χθες, με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις μου περί  “αναντιστοιχίας λόγων και έργων από την νυν δημοτική αρχή”.

Μη έχοντας απαντήσεις και έργο να παρουσιάσει, κάνει λόγο απλώς για ανακρίβειες,(αλήθεια ποιές είναι;), επιχειρώντας να αποπροσανατολίσει τους δημότες μας. Οι οποίοι όμως, ενθυμούμενοι τις προεκλογικές εξαγγελίες και δεσμεύσεις,  βλέπουν κρίνουν και περιμένουν την υλοποίησή τους …

Και βέβαια μας μεταφέρουν τους προβληματισμούς τους, που εμείς με την σειρά μας καταθέτομε στο Δημοτικό Συμβούλιο ζητώντας απαντήσεις ή σχολιάζομε  μέσα από τοποθετήσεις και ανακοινώσεις μας. Αυτός είναι άλλωστε και ο ρόλος της Αντιπολίτευσης, που όμως  – κατά πως φαίνεται –  κάθε άλλο παρά αρεστός είναι  στον κ. Βάμβουκα….

Κύριε Βάμβουκα, εμείς είμαστε εδώ και θα συνεχίζουμε να “βροντοφωνάζουμε”, είτε σας αρέσει, είτε όχι!».

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΜέΡΑ25: Παρουσίασε το ευρωψηφοδέλτιο – Ξεχωρίζουν Βενετσάνου, Γρηγοριάδης, Ρεβενιώτη, Χρανιώτης

Το ευρωψηφοδέλτιο της ενωτικής πρωτοβουλίας ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά για...

Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Αριστεράς – Μάρω Δούκα, Σακελλαρίδης και Φίλης στη λίστα, όλα τα ονόματα

Τους 42 υποψήφιους και υποψήφιες ευρωβουλευτές/τριες της Νέας Αριστεράς ανακοίνωσε ο...

Θανατηφόρο τροχαίο στην Βουλή: Οι αστυνομικοί πάνε να ρίξουν ευθύνες στον νεκρό Ιάσονα

Σε μια προσπάθεια να αποδοθούν μερικές έστω ευθύνες στον 22χρονο...

38 χρόνια μετά το πυρηνικό ατύχημα του Τσέρνομπιλ

Του Φώτη Ποντικάκη* 38 χρόνια μετά το πυρηνικό ατύχημα στο...