21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Άρης Παπαδογιάννης: “Οι ψήφοι που καταγράψαμε είναι 40% επιπλέον από τον δεύτερο. Εμείς μπορούμε να παμε τα Χανιά μπροστά”

Ημερομηνία:

Σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμός ο επικεφαλής του συνδυασμού “Η Απάντηση… τα Χανιά” κ. Άρης Παπαδογιάννης που είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών στα Χανιά με ποσοστό που φθάνει το 26% έκανε δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης υπό τις επευφημίες οπαδών αλλά και μελών του συνδυασμού του.

Ο κ. Παπαδογιάννης είπε:

Είμαι πολύ συγκινημένος και χαρούμενος γιατί οι Χανιώτες την αγάπη, την εμπιστοσύνη, την πίστη τους, την έδειξαν στην κάλπη.

Μας ανέδειξαν πρώτους μεταξύ πολύ δυνατών και αξιόλογων άλλων υποψηφίων Δημάρχων. Αυτό για εμάς λέει πάρα πολλά.

Επίσης πρέπει να ομολογήσουμε ότι οι ψήφοι που καταγράψαμε είναι 40% επιπλέον από τον δεύτερο. Εμείς λοιπόν είμαστε σίγουροι και ευχαριστούμε και αυτούς που μας τίμησαν και μας ψήφισαν, και αυτούς που δε μας ψήφισαν.

Ξέρουμε όμως ότι πιστεύουν σε εμάς. Γνωρίζουν ότι εμείς μπορούμε να παμε τα Χανιά μπροστά.

Και περιμένουμε τώρα που ξεπεράστηκαν δυσκολίες που υπήρχαν τον πρώτο γύρο, στο δεύτερο γύρο θα είναι τώρα όλοι κοντά μας για τα Χανιά που ονειρευόμαστε.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ