22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Μήνυμα Παύλου Πολάκη: Νέοι θεσμοί για τσάκισμα της διαφθοράς

Ημερομηνία:

Οι εκλογές της 25ης Γενάρη θα μείνουν στην ιστορία ως μια τεράστια ανατροπή.

Ο λαός επέλεξε να στείλει στο περιθώριο αυτούς που οργάνωσαν το συμβόλαιο της μνημονιακής κοινωνικής καταστροφής και ακούμπησε την ΕΛΠΙΔΑ του στο ΣΥΡΙΖΑ.

Μια ελπίδα που πρέπει να μεταφραστεί άμεσα:

1)στην εφαρμογή του προγράμματος της Θεσσαλονίκης για την ανάσχεση της ανθρωπιστικής κρίσης
2)στην επαναδιαπραγμάτευση και κούρεμα του χρέους
3)στην τιμωρία των ενόχων του παράνομου πλουτισμού και της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας
4) στην οργάνωση και υλοποίηση του σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης για την ανάπτυξη της πατρίδας μας στην ενέργεια, στην αγροτική παραγωγή, στην μεταποίηση και στον τουρισμό,τσακίζοντας παράλληλα, με νέους θεσμούς άμεσης δημοκρατίας. το πελατειακό κράτος της γραφειοκρατίας και της διαφθοράς.

Στην πραγμάτωση αυτών των προσδοκιών υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου

Η νέα κυβέρνηση αυξημένης πλειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες αποτελεί εγγύηση για τους στόχους αυτούς που θα επαναφέρουν τη δημοκρατία στον τόπο μας και το χαμόγελο και την αξιοπρέπεια στο λαό μας.

Οφείλω ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνυποψήφιους μου, στους συντρόφους και στους συναγωνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, για την επιτυχημένη μάχη που δώσαμε όλοι μαζί.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους πολίτες από τους δήμους του νομού, οι οποίοι με εξέλεξαν δεύτερο βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ με αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που με τίμησε και με συγκίνησε.

Τέλος, ευχαριστώ τους Σφακιανούς που με στήριξαν μαζικά, κατανοώντας ότι «ο δήμος δεν ορθοποδεί αν δεν σταθεί το κράτος».

Θα τιμήσω την εμπιστοσύνη σας συνεργαζόμενος με όλους τους φορείς του νομού, ξεκινώντας από την αυτοδιοίκηση, για να πάρουν τα Χανιά και η Κρήτη τη θέση που τους αξίζει στη νέα Ελλαδα που όλοι μαζί θα φτιάξουμε

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΝΙΩΝ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ