22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Έβριζε χυδαία επειδή απολύθηκε, υποστηρίζει ο 35χρονος για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου

Ημερομηνία:

Τη Δευτέρα θα απολογηθεί ο 35χρονος που έχει συλληφθεί για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου ξενοδοχοϋπαλλήλου, στο ξενοδοχείο στη Σταλίδα, προχθές. Ο 35χρονος, αδερφός του στελέχους του ξενοδοχείου διώκεται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος λόγω της ανεπανόρθωτης βλάβης που προκάλεσε στο 17χρονο, ως αποτέλεσμα των χτυπημάτων που ο ανήλικος δέχτηκε.

Υπενθυμίζεται ότι το επεισόδιο, σύμφωνα με όσα διηγήθηκε ο 17χρονος, φέρεται να ξεκίνησε όταν το στέλεχος του ξενοδοχείου και άλλος υπάλληλος προσκάλεσαν τον ανήλικο να πιει μια μπύρα μαζί τους. Ο 17χρονος αρνήθηκε, καθώς δεν καταναλώνει αλκοόλ και ξέσπασε καυγάς, που είχε ως αποτέλεσμα ο ανήλικος να ξυλοκοπηθεί από τρία άτομα.

Ο 35χρονος από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι ενημερώθηκε τηλεφωνικά από μια υπάλληλο στην υποδοχή, ότι κάποιος βρισκόταν στο lobby του ξενοδοχείου, εκτός εαυτού και έβριζε τους πάντες – προσωπικό και πελάτες. Ντύθηκε και κατέβηκε να δει τι συμβαίνει. Ο 35χρονος αναφέρει πως προσπάθησε να τον ηρεμήσει αλλά ο 17χρονος συνέχισε να βρίζει “μητέρες και πατεράδες”, κατάσταση που είχε προκαλέσει αντιδράσεις από τους πελάτες. Τότε, προσθέτει ο συλληφθείς, τον έπιασε από το μπράτσο και τον οδήγησε σε ένα βοηθητικό δωμάτιο δίπλα στην υποδοχή. Του είπε να καθίσει για να μιλήσουν, με την πόρτα πάντα ανοιχτή.

Εξηγώντας τη συμπεριφορά του 17χρονου, ανέφερε ότι είχε γίνει έξω φρενών επειδή είχε απολυθεί και επειδή του ζήτησαν να αποχωρήσει από το ξενοδοχείο, μετά τις δύο ημέρες που του είχε επιτραπεί να μείνει ως φιλοξενούμενος.

Ισχυρίζεται ότι ο νεαρός επιχείρησε να τον χτυπήσει με μια καρέκλα και εκείνος για να τον απωθήσει, του κατάφερε μια κλωτσιά. Ο 17χρονος, σύμφωνα πάντα με την πλευρά του 35χρονου, πόνεσε και άφησε την καρέκλα, ενώ κατόπιν, με τη βοήθεια του συντηρητή τον έβγαλαν έξω. Υποστηρίζει ότι κανένας άλλος δε χτύπησε τον ανήλικο.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...