20.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Έκθεση Φωτογραφίας «Σπήλαια και Άνθρωποι» – Έως την Τετάρτη οι συμμετοχές

Ημερομηνία:

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων με την αφορμή της 19ης Πανελλήνιας Σπηλαιολογικής Συνάντησης και δεδομένου ότι η περιοχή που επιλέχθηκε είναι άκρως δημοφιλής, καθώς χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό έρχονται για να θαυμάσουν το Φαράγγι της Σαμαριάς, αποφάσισε αντί περιπτέρων, να διοργανώσει  Πανελλήνια Έκθεση Σπηλαιολογικής Φωτογραφίας, με βασικό θέμα: «Σπήλαια και Άνθρωποι», υπό την αιγίδα της Σπηλαιολογικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, με συμμετοχή μελών από όλα τα σωματεία της σπηλαιολογικής κοινότητας της Ελλάδας και τους φίλους των σπηλαίων. Η έκθεση θα είναι υπαίθρια και ανοιχτή σε όλους τους επισκέπτες σπηλαιολόγους και μη.

Στην έκθεση μπορούν να πάρουν μέρος άτομα από όλα τα σπηλαιολογικά σωματεία μέλη ή μη της Σ.Ο.Ε., αλλά και μεμονωμένοι καλλιτέχνες, που επιθυμούν να βοηθήσουν στην ανάδειξη του σπηλαιολογικού πλούτου της χώρας μας. Για λόγους ομοιομορφίας της έκθεσης ο Ε.Ο.Σ. Χανίων θα αναλάβει την εκτύπωση, ωστόσο το κόστος αυτής, θα βαρύνει τους συμμετέχοντες. Το κόστος ανέρχεται στα 25,00 Ευρώ, ανά φωτογραφία.

Οι συμμετοχές μπορούν να είναι μεμονωμένες φωτογραφίες ή συνθέσεις, οι οποίες θα τυπωθούν σε διαστάσεις 50 εκ. χ 60 εκ. και για αυτό θα πρέπει να είναι σε υψηλή ανάλυση, θα πρέπει να συνοδεύονται από κείμενο σε ελληνικά και αγγλικά, που θα αναφέρει, τον φωτογράφο, το σπήλαιο, την τοποθεσία του, τον Σύλλογο που ανήκει (αν υπάρχει), τους συντελεστές/βοηθούς (αν υπάρχουν).

Το υλικό θα πρέπει να σταλεί ηλεκτρονικά συνοδευόμενο από το κείμενο, στην ηλεκ-τρονική διεύθυνση: photo19pss@gmail.com. Για να ολοκληρωθεί η εκτύπωση θα πρέπει επίσης να καταβληθεί το συνολικό ποσό της συμμετοχής στον λογαριασμό:

GR23 0110 4890 0000 4892 0444 980
Δικαιούχος: Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων,
Τράπεζα: Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε., Κατάστημα Χανίων 489,Κωδ. Swift τράπεζας – Bic: ETHNGRAA.

Σε περίπτωση που καταθέσετε το ποσό συμμετοχής μέσω τραπεζικού εμβάσματος ΔΙΑΣ ή μέσω εντολής από το e-banking σας, προσέξετε να επιλέξετε την μη χρέωση εξόδων στον δικαιούχο, αλλιώς θα επιβαρυν-θείτε με έξοδα 3 €, τα οποία πρέπει να συμπεριλάβετε στο κόστος συμμετοχής.

Η αποστολή των φωτογραφιών και η εξόφληση θα πρέπει να γίνουν έως και την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016. Τα πνευματικά δικαιώματα παραμένουν στην κατοχή των δημιουργών, ωστόσο ο Ε.Ο.Σ. Χανιών διατηρεί το δικαίωμα χρήσης του υλικού σε μελλοντικές δράσεις του. με σκοπό την προώθηση της σπηλαιολογίας, αναφέροντας φυσικά τους δημιουργούς.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ