19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Έκκληση για βοήθεια από Χανιώτισσα με χρόνιες αρρώστιες, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών

Ημερομηνία:

Στην ειδική ομάδα που έχει διαμορφωθεί στο facebook “Βοήθα με να μπορώ” για τη στήριξη ανθρώπων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, αναρτήθηκε άλλη μία περίπτωση συμπολίτισσάς μας που χρήζει βοήθειας.

Διαβάστε τι αναφέρετε:

Χθές τρίτη 7 Φλεβάρη του 2017 και ώρα 7:30 μ.μ επισκέφτηκα την κ.Αργυρώ Διγαλάκη 30 ετών ύστερα απο δική της #έκκληση #βοήθειας στην ομάδα “Βοήθα με να μπορώ”. Η κ.Αργυρώ είναι #χωρισμένη #μητέρα δυο #ανηλικων #παιδιών ηλικίας 8 & 7 ετών .Η ίδια πάσχει απο χρόνια αυτοάνοσα νοσήματα (είναι ασθενής του ανοσοποιητικού, υποφέρει από αγκυλοποιητικη σπονδιλοαθρητιδα, ινομυαλγιες, χρόνιο πόνο και κυσταδενωματα σαλπιγκων κτλ.,) μη μεταδοτικά, δεν παίρνει καμιά διατροφή απο τον πρώην σύζυγο της για τα παιδιά ούτε κάποια σύνταξη αναπηρίας ενώ έκανε τα χαρτιά της στα κεπα η επιτροπή την έκοψε με 52% αναπηρία …Η κ.Αργυρώ ζητάει μια #εργασία για εκείνη αλλά και τον σύντροφό της . Η ίδια λόγο της ασθενείας της δεν μπορεί να κάνει και πολλά όμως με κάποιο τρόπο πρέπει να θρέψει τα παιδιά της τα οποία είναι οτι πολυτιμότερο έχει σε αυτήν την ζωή ..

Επίσης η κ.Αργυρώ και ο σύντροφος της είναι και εκείνοι εθελοντές βοηθώντας συνανθρωπους τούς όπως και με οτι περνάει απο το χέρι τούς, η ίδια μου λέει : “μπορεί να έχασα την υγεία μου και την μητέρα μου αλλά την Ανθρωπιά μου και τα παιδιά μου δεν θα τα χάσω” …Μέσα σ’ ένα μήνα η κ.Αργυρώ πρέπει να έχει αδειάσει το σπίτι όπου ζει με τα παιδιά και τον σύντροφο της καθώς ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έχει πουλήσει το οίκημα και ο νέος ιδιοκτήτης το θέλει άμεσα ….

Δεν ζητάει ελεημοσύνη όμως αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη από σχολικά είδη των παιδιών (γόμες, μολύβια, τετράδια κλπ) καλτσακια, γάλατα, φρούτα και γενικά οτι μπορεί να πάρουν τα παιδιά σαν κολατσιο στο σχολείο τούς. Ακόμα σαμπουαν, χαρτιά υγείας, απορρυπαντικά, αποσμητικα για την υπεριδρωσία , ορθοπεδικές επιγονατίδες λατεξ & περικάρπια ,τρόφιμα όλων των ειδών …Υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία δεν μπορώ να τα γράψω αυτή τη στιγμή όμως η κ.Αργυρώ έχει ανάγκη επίσης απο ενα δικηγόρο και ενα λογιστή …Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα : 6955814940 Αργυρώ – 6938830630 Aνδρονίκη σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων ….

#Σχόλιο: ΤΟ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ …ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ (ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΓΚΗ ) ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΜΑΝΑ…

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

38 χρόνια μετά το πυρηνικό ατύχημα του Τσέρνομπιλ

Του Φώτη Ποντικάκη* 38 χρόνια μετά το πυρηνικό ατύχημα στο...

Γ.Α.Δ.Π. Κρήτης: Πώς να προστατευτείτε από περιστατικά εξαπάτησης

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση  Κρήτης, στοχεύοντας στην ενημέρωση...

Ρέθυμνο: 500 ευρώ γιατί έκαιγε υπολείμματα καλλιεργειών

Διαδοχικά είναι τα πρόστιμα στην Κρήτη για πυρκαγιάς που...