14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Έκκληση για την 15χρονη μαχήτρια Ζωή από την Κρήτη – Στις ΗΠΑ για σωτήριο χειρουργείο

Ημερομηνία:

Η Ζωή είναι μια δυνατή μαχήτρια από την Κρήτη, 15 χρόνων, που αντιμετωπίζει με θάρρος, από τότε που γεννήθηκε, προβλήματα με την καρδιά, τους πνεύμονες και γυναικολογικά ( λόγω συγγενών ανωμαλιών).

Αυτές τις γιορτινές μέρες θα τις περάσει δυστυχώς μακριά από το σπίτι της , περιμένοντας το θαύμα των Χριστουγέννων που θα την κάνει καλά…Η Ζωή βρίσκεται ήδη στο Children’s National Hospital,  της Ουάσινγκτον, και περιμένει την βοήθεια όλων μας για να κάνει το τελευταίο της χειρουργείο και να γυρίσει πίσω στην πατρίδα μας νικήτρια και καλά !!!

Το ποσό που υπολείπεται για την επέμβαση είναι 20.000€ και τα χρειάζεται άμεσα η οικογένεια- σύμφωνα με τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Παιδική χαρά» – για να κάνει η Ζωή το χειρουργείο όσο πιο γρήγορα γίνεται…

Ο μεγάλος αγώνας

Το κορίτσι βρίσκεται ήδη στην Αμερική με σκοπό να ολοκληρώσει 3 χειρουργεία για την αποκατάσταση της υγείας της . Το κόστος των χειρουργείων ανέρχεται σε  230.972 dollars, δηλ 189.445 ευρώ . Η οικογένεια οφείλει να πληρώσει το 10% ήτοι 18.944,5 ευρώ .

Η ανήλικη έχει ήδη πραγματοποιήσει τα 2 χειρουργεία και της απομένει το τελευταίο , το οποίο και θα πραγματοποιηθεί μόλις κατατεθεί το ποσό που οφείλει η οικογένεια. Η «Παιδική Χαρά» ως φιλανθρωπικό σωματείο απευθύνει έκκληση σε όλους τους πολίτες να βοηθήσουν στην συγκέντρωση του απαιτούμενου αυτού ποσού μέσω δωρεών .

Όπως αναφέρει ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Παιδική χαρά»: «Αυτές τις άγιες μέρες λοιπόν ας πάρουμε ένα δωράκι λιγότερο και ας κάνουμε αυτό το δώρο ζωής στην ίδια τη Ζωή. Ας μην την αφήσουμε τώρα στο τέλος. Καταθέτουμε το οποιοδήποτε ποσό , κάθε δωρεά βοηθάει .Κάντε κοινοποίηση παντού γιατί σας χρειαζόμαστε όλους !!!

alpha bank: GR9401407010701002002029468

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ : ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ γιατί θα πρέπει να γραφτεί  απόδειξη δωρεάς.

Δείτε εδώ την ιστορία της Ζωής : https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=707388383303428&id=256836328358638

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ