15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Έκκληση στους πολιτικά απογοητευμένους

Ημερομηνία:

Κύριε Διευθυντά,

Είναι αλήθεια, και είναι αποδεκτό από τους πάντες, ότι βιώνουμε την πλέον κρίσιμη μεταπολιτευτική πολιτική και οικονομική κατάσταση στη χώρα μας.

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές όλοι οι πολίτες, που θέλουμε να μας λογιάζουν για υπεύθυνους, οφείλουμε να ανταποκριθούμε συμμετέχοντας με την ψήφο μας στην διαμόρφωση μιας πολιτικής πορείας προς το καλλίτερο για όλους.

Όσοι έχουμε αποφασίσει να πάμε στην κάλπη ζητούμε την βοήθεια όσων σκέπτονται να μην ψηφίσουν, να απέχουν δηλαδή.

Δυστυχώς κάθε φορά είναι μεγάλο το ποσοστό των απεχόντων.

Σε αρκετούς από τους απέχοντες υπάρχει σωρευμένη αγανάκτηση, πίκρα, αηδία και απαξίωση για τους πολιτευόμενους που όχι μόνο δεν έχουν δώσει λύση στα προβλήματα του τόπου αλλά μας έχουν βυθίσει σε ένα τέλμα που δύσκολα θα βγούμε από αυτό.

Η ψήφος ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ διαμορφώνει το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Η αποχή το αλλοιώνει! Οι καλλίτεροι δεν εκλέγονται και η πολιτική κατάσταση δεν βελτιώνεται! Αυτό έδειξε και η αποχή του 35% των προηγούμενων εκλογών του 2012!!

Ο Αρχαίος Έλληνας Φιλόσοφος Αριστοτέλης (384-322 π.χ.) έλεγε: «Ου γαρ ο δικαστής, ουδ’ ο βουλευτής, ουδ’ ο εκκλησιαστής άρχων εστί, αλλά το δικαστήριον, η βουλή και ο δήμος».

Έκκληση και ευχή κάνω να συμμετέχουν στην ψηφοφορία της Κυριακής οι πάντες που έχουν δικαίωμα ψήφου. Όποιος αναζητά τους καλλίτερους των υποψηφίων τους βρίσκει. Πιστέψτε με είναι αρκετοί!

Γιάννης Μ. Γαβριλάκης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ