19.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024
Array

Έκλεισαν την οδό Καντάνου οι ιερείς του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου.

Ημερομηνία:

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι – Έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα στην περιοχή.

Αδίστακτοι στην συμπεριφορά τους προς τους γείτονες αλλά και εν γένει την κοινωνία φαίνονται οι ιερείς του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Παχιανών με αποτέλεσμα να ξεσηκώσουν θύελλα αντιδράσεων μεταξύ κατοίκων των Παχιανών.

Συγκεκριμένα, έκλεισαν με αλυσίδες την οδό Καντάνου μπροστά από τυην Εκκλησία με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία.

Οι άνθρωποι που πηδούν τις αλυσίδες για να έχουν πρόσβαση, ούτε μηχανάκια δεν περνούν ενώ τα λεωφορεία έχουν σοβαρό πρόβλημα αφού οι άλλοι δρόμοι είναι πολλοί στενοί.

Οι κάτοικοι είναι ανάστατοι: «κάναμε δωρεές», λένε, «ενισχύσαμε το έργο της εκκλησίας και να τι εσπράττουμε»

Να σημειωθεί ότι στη διάρκεια γάμων ή βαπτίσεων τα αυτοκίνητα καβαλάνε  τα πεζοδρόμια δυσκολεύοντας έτσι τη ζωή των κατοίκων επί της οδού Καλογερή.

«Ο Νταρμπαδάκης που έκανε τη δωρεά την έκανε για να έχουν άνεση και να διευκολυνθεί το έργο της εκκλησίας. Ποιος έδωσε το δικαίωμα στους ιερείς του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου να κάνουν δύσκολη τη δική μας ζωή;» μας είπε κάτοικος της οδού Καλογερή.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ