15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Έληξε το αυτόφωρο για τον δράστη της κτηνωδίας με τον σκύλο – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στην Πλατεία Κουνουπιδιανών – Η έκκληση του δασκάλου

Ημερομηνία:

Με συνεχείς αναρτήσεις της η πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων κ. Νατάσσα Μπομπολάκη ενημερώνει τόσο για τις εξελίξεις όσο και κινητοποιήσεις που ετοιμάζονται.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση:

Εληξε χθες στις 12 τα μεσάνυχτα το αυτοφωρο.

Παρά τις διαπιστωμένες προσπάθειες της ΕΛ.ΑΣ Χανιων να συλληφθεί ,παρα την αναζήτησή του παντου ,δεν βρεθηκε .

Σήμερα δεν εμφανίστηκε στην αστυνομία ,όπως περιμεναμε .

Επομένως αναζητειται ακομη.

Ενταλμα σύλληψης απο την Εισαγγελία δεν μπορεί να εκδοθεί διότι αυτό προβλεπεται μονο για τα κακουργήματα.

Επομένως , μόλις μεταβιβαστεί η δικογραφία απο την αστυνομία στην εισαγγελία θα πρεπει να οριστει τακτική πλεον δικάσιμος.

Οπως εγραψα σε αναρτησή μου και χθες ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ απο την Εισαγγελία η δικάσιμος να οριστεί εντός λιγων ημερών , να μην γινουν δεκτες οι γνωστές αναβολές , και βεβαιως θα εκφρασουμε την γνωμη μας , που ειναι και απαιτηση ολης της κοινωνίας πανελλήνια , η ποινη του να ειναι χωρις αναστολη και να λάβουν υποψη τους οι δικαστές την σοβαρότητα του εγκλήματος και τις γενικότερες κοινωνικές προεκτάσεις , σε τυχόν άσκηση ενδικου μεσου που θα ζητάει την αναστολή εκτέλεσης της περι μη αναστολής απόφασης .

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Η ΠΦΠΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Το διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρω βεβαιώνεται άμεσα , όπως συζήτησα πριν λίγο με τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Χανίων κ. Μαστραντωνάκη , έχουμε δε και την παρεμβαση του Υπουργού Ενέργειας προς την Διοίκηση της ΔΕΗ.

ΖΗΤΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΧΑΔΙ.

Η άλλη τραγικη και σοκαριστική υποθεση στα Κεραμειά Χανίων φυσικά και δεν έχει ξεχαστεί απο κανένα , βρισκεται σε εξελιξη αλλά δεν μπορουμε να πουμε κάτι άλλο .

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ ΣΤΙΣ 17.30

"google ad"

Έκκληση εκπαιδευτικού ενάντια στη διαπόμπευση του δράστη

Να σημειώσουμε ότι εκπαιδευτικός έστειλε έκκληση προς την πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου κ. Νατάσσα Μπομπολάκη ώστε να σταματήσει η διαπόμπευση του ατόμου που προχώρησε στη βάναυση ενέργεια γιατί μαζί με αυτόν πλήττονται και τα παιδιά του.

Η πρόεδρος του φιλοζωικού είπε ότι:

Ο σεβασμός απεναντι σε ανημπορα πλασματα ,ειτε αυτα ειναι ζώα είτε μικρά παιδιά κοκ πρεπει να ειναι ο ιδιος και αυτό τελικά πρέπει να είναι το αξιακό μας όραμα.

Αν και την ευθύνη για τον στιγματισμό των μικρών παιδιών του, φέρει ακέραια ο ίδιος θα ακούσω την έκκληση των δασκάλων και θα κατεβάσω την φωτογραφία του αδίστακτου αυτού ¨ανθρώπου καθως και κάθε επικληση του ονοματος του , που και τα δυο βεβαίως κυκλοφορούν παντού και παρακαλω το ιδιο να κανουμε ολοι μας , γιατι εμεις οι φιλοζωοι πολιτες ειμαστε Ανθρωποι .Δεν του μοιάζουμε.

Γνωρίζω πολύ καλά την οργή του κοσμου και της κοινωνίας , γνωριζω οτι ισως καποιοι δεν συμφωνησουν αλλά αυτό πρεπει να ειναι ένα απο τα μηνύματά μας στην παρακμιακή αυτή κοινωνία , που ζούμε .

Η έκκληση του εκπαιδευτικού:

Καλησπέρα σας κ. Νατάσσα. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι απέναντι στα πρόσφατα γεγονότα κακοποίησης αγαπημένων ζώων. Θα σας ζητήσω όμως την προστασία των παιδιών αυτής της οικογένειας.

Είμαι εκπαιδευτικός και γνωρίζω τις συνέπειες της διαπόμπευσης του αδίστακτου πατέρα. Τα έχουμε ξαναζήσει και άλλες φορές. Τα τραύματα στα παιδιά θα είναι επί μακρού και υψηλής βιαιότητας.

Με δεδομένη την ευαισθησία σας και καθώς ο λόγος σας εισακούγεται από την ζωοφιλικη κοινωνία, σας καλώ να προστατεύσετε αυτά τα αθώα πλάσματα από τον ψυχολογικό ευνουχισμό που θα υποστούν,.

Μια ανακοίνωση σας να σταματήσει το λιντσάρισμα του ονόματος τους. Ο πατέρας τους, οφείλουμε όλοι ως κοινωνία να τιμωρηθεί εφόσον έπραξε τραγικά, ο πολιτισμός μας όμως πλήττεται από την μη προστασία των ανηλίκων παιδιών.

Τα παιδιά πρέπει να δουν και να βιώσουν ότι τα προστατεύουμε. Αλλιώς κινδυνεύουμε να πάρουμε το ρόλο του “κακού” στα παιδικά τους ματιά και για να “επιβιώσουν στην κόλαση” υπάρχει περίπτωση να ασπασθούν την πατρική συμπεριφορά και να έχουμε αντίθετο αποτέλεσμα.

Σας ευχαριστώ και σας αναμένω.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...