15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής ο άνδρας που αυτοκτόνησε πέφτοντας στις γραμμές του τρένου

Ημερομηνία:

Η είδηση -πριν λίγες- ημέρες ότι ένας άνδρας έπεσε στις ράγες του τρένου στον ΗΣΑΠ του Αγίου Νικολάου, συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Ωστόσο, η ταυτότητα του εν λόγω άνδρα που έχασε με αυτόν τον τραγικό τρόπο τη ζωή του, δεν είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso πρόκειται για τον λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Καλούση που μεσουράνησε τη δεκαετία του ’80.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή αρχικά ο δημοσιογράφος Αντρέας Κουβελογιάννης ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook,γνωστοποίησε την ταυτότητα του άτυχου άνδρα.

«Τρομερό. Αυτοκτόνησε ο Βασίλης Καλούσης. Σήμερα αναγνώρισαν ένα κομματιασμένο πτώμα που μπόρεσαν να μαζέψουν από τις γραμμές του τρένου στον σταθμό του Αγίου Νικολάου προ λίγων ημερών.

Και δυστυχώς ήταν ένας φίλος, καλός τραγουδιστής που έδωσε τέλος στη ζωή του, προφανώς για λόγους κατανοητούς… Η ανεργία και το άγχος είναι σκληρές πραγματικότητες…» έγραψε.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ