14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Έλληνες λήστεψαν μετανάστες μεταμφιεσμένοι σε αστυνομικούς

Ημερομηνία:

Στη σύλληψη δύο Ελλήνων για ληστεία, αντιποίηση αρχής και αρπαγή σε βάρος δύο μεταναστων προχώρησε η ΕΛΑΣ στην Πρέβεζα.

Σύμφωνα με το alterthess.gr, δύο Έλληνες (ένας άνδρας και μία γυναίκα), ηλικίας 36 και 24 ετών, συνελήφθησαν και κατηγορούνται για ληστεία, αντιποίηση αρχής και αρπαγή σε βάρος δύο μεταναστών, υπηκόων Πακιστάν, ηλικίας 25 και 31 ετών.

Ειδικότερα,  οι συλληφθέντες αρχικά πλησίασαν τον 25χρονο μετανάστη στην πόλη της Πρέβεζας και του ζήτησαν να τους επιδείξει τα ταξιδιωτικά έγγραφα και τα έγγραφα παραμονής του, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια, με τη χρήση σωματικής βίας, τον επιβίβασαν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, όπου τον ακινητοποίησαν και του ζητούσαν εκβιαστικά χρήματα, προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο, ενώ όταν αυτό δεν κατέστη εφικτό, του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο.

Ακολούθως, οι δράστες μετέφεραν τον 25χρονο στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας, όπου τον εγκατέλειψαν δεμένο μέσα στο αυτοκίνητο. Το θύμα κατάφερε να διαφύγει και κατήγγειλε το συμβάν.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, προέκυψε επίσης ότι κατά τη διαδρομή τους στην πόλη της Πρέβεζας, οι δύο δράστες προσέγγισαν και έναν 31χρονο μετανάστη, υπήκοο Πακιστάν, προσποιούμενοι και πάλι τους αστυνομικούς, και του αφαίρεσαν με τη βία ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες και τους συνέλαβαν στη περιοχή της Βόνιτσας, ενώ στο όχημα των δραστών, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν τα κλοπιμαία τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ