19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ένα Κρητικό μέλι στην 124η θέση ανάμεσα σε 10.000 προϊόντα στον κόσμο

Ημερομηνία:

Το Βιολογικό Μέλι δάσους, θυμαριού & αγριοβοτάνων και το Κρητικό θυμαρίσιο Μέλι της εταιρείας ΜΕΛΙΓΥΡΙΣ κατάφεραν να διακριθούν ανάμεσα σε 10.000 προϊόντα από όλο τον κόσμο και να μπουν στη λίστα με τα 124 κορυφαία σύμφωνα με τα GREAT TASTE AWARDS 2014 του Βρετανικού Συνδέσμου Guild of Fine Foods.

 

Ο διαγωνισμός αποτελεί μια σημαντική διάκριση για τα βραβευμένα προϊόντα λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού και της συμμετοχής περισσότερων από 400 κριτές, οι οποίοι επέλεξαν τους νικητές.

Με έδρα το Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, η εταιρεία ΜΕΛΙΓΥΡΙΣ, υπό την εποπτεία του Μανόλη Στεφανάκη, που κατάγεται από μία οικογένεια με παράδοση στη μελισσοκομία από το 1920, παράγει ποικιλιακά μέλια που αναδεικνύουν τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά κάθε αγριοβοτάνου.

Τα μέλια τους απόλυτα φυσικά και με μεγάλη διατροφική αξία προτιμώνται από τα καλύτερα ντελικατέσεν της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...