14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” από τους εργαζομένους της ΕΡΑ Χανίων

Ημερομηνία:

Μια συγκινητική ανακοίνωση μέσα από την οποία εκφράζουν ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους πολίτες και σε όσους όλες αυτές τις ημέρες στάθηκαν στο πλευρά τους, υπογράφουν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ Χανίων.Η ανακοίνωσή τους αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Συγκινητικό, εντυπωσιακό και πέρα από κάθε προσδοκία υπήρξε το κύμα συμπαράστασης των πολιτών της Δυτικής Κρήτης, ενάντια στο κλείσιμο της ΕΡΑ Χανίων.

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το κλείσιμο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης εκατοντάδες πολίτες βρέθηκαν στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΡΤ στα Χανιά.

Απλοί άνθρωποι, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κόμματα, συνδικάτα, σωματεία, ακροατές, συντελεστές της δράσης «κάνε την εκπομπή σου», άνθρωποι του πνεύματος, της δημιουργίας και του πολιτισμού στον τόπο μας, συμπαρίστανται στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων.

Οι εκδηλώσεις συμπαράστασης και αλληλεγγύης των συμπολιτών μας έχουν ένα κοινό παρανομαστή: είναι αυθόρμητες, ακομμάτιστες και ειλικρινείς.

Όλες αυτές τις ημέρες που εμείς οι εργαζόμενοι δίνουμε τη μάχη για την υπεράσπιση της Δημόσιας Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης, η αλληλεγγύη και τα μηνύματα στήριξης από τους συμπολίτες μας στα Χανιά υπήρξαν το βασικό μας κίνητρο για να συνεχίσουμε, χωρίς δεύτερη σκέψη, να προσπαθούμε ενάντια στην ισοπέδωση κάθε έννοιας δικαίου και ενάντια σε αποφάσεις και πράξεις που καταστρατηγούν τη νομιμότητα στον τόπο μας.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, απ’ όλους τους εργασιακούς χώρους, πάνω και πέρα από κόμματα, διάβηκαν το κατώφλι της ΕΡΑ Χανίων για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση του κλεισίματος.

Μία απόφαση, που -όπως πολλοί μας είπαν- ένιωσαν να προσβάλλει την αξιοπρέπεια και την τιμή τους.

Στο ήσυχο, δροσερό και καταπράσινο προαύλιο της ΕΡΑ Χανίων, Χανιώτες καλλιτέχνες και δημιουργοί δίνουν σχεδόν καθημερινά το δικό τους παρόν και εκφράζουν τη δική τους διαφωνία, ενώνοντας τη φωνή τους με τη φωνή εκατοντάδων συμπολιτών μας που μας συντροφεύουν όλες αυτές τις ημέρες.

Οι στιγμές που ζήσαμε και συνεχίζουμε να ζούμε είναι μοναδικές! Ό,τι και αν μας επιφυλάσσει το μέλλον ένα είναι σίγουρο: η ανυπόκριτη, αυθόρμητη και ειλικρινής υποστήριξη των συνανθρώπων μας σε όλα αυτά που κάποιοι αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς, ήταν μια μοναδική και πολύτιμη εμπειρία. Μια εμπειρία που θα κρατήσουμε για πάντα, σαν φυλαχτό και σαν πολύτιμο πετράδι στις ψυχές μας!

Συνεχίζουμε να εκπέμπουμε… μέσα από τις συχνότητες 100,6 Mhz (μεγάκυκλους), 104 Mhz (μεγάκυκλους) στα fm και 1512 Khz (χιλιόκυκλους) στα μεσαία και μέσα από την ιστοσελίδα του Πολυτεχνείου Κρήτης στη δ/νση www.tuc/478.html”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ