15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ένοχος ξανά ο Κρητικός αλλά με πολύ μικρότερη ποινή, για το βιασμό επί 3 χρόνια της κόρης του

Ημερομηνία:

Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό κρίθηκε σήμερα ο 34χρονος πατέρας για την υπόθεση βιασμού της κόρης του, από την ηλικία των 5 ετών ως και τα 8 του μέσα στο σπίτι της οικογένειας, στο Ηράκλειο.

Ο 34χρονος, σήμερα, ιδιωτικός υπάλληλος κατηγορούνταν ότι επί σειρά ετών, έμπαινε τις νύχτες στο υπνοδωμάτιο της μικρής κόρης του και τη βίαζε, αποτρέποντάς την μάλιστα από το να πει το οτιδήποτε, λέγοντάς της να μη μιλήσει “γιατί θα μας διώξει η μαμά από το σπίτι”. Όταν το ζευγάρι χώρισε, το κοριτσάκι αρνιόταν να επισκεφθεί τον πατέρα του στο σπίτι του και κάπως έτσι φέρεται να ξετυλίχθηκε το “κουβάρι” της υπόθεσης.

Ο 34χρονος και κατά τη σημερινή διαδικασία, επέμεινε στην αθωότητά του, ωστόσο κρίθηκε ένοχος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση και ασέλγεια μεταξύ συγγενών.

Πρωτόδικα, στον άνδρα είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 39 ετών κατά συγχώνευση ενώ λόγω αλλαγών στο νομικό πλαίσιο και αφού του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του σύννομου βίου, του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης, κατά συγχώνευση, 13 ετών και ως εκ τούτου επιστρέφει στη φυλακή.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ