19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Έντονη προεκλογική δραστηριότητα από τους υποψήφιους του ΚΚΕ στα Χανιά

Ημερομηνία:

Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στα Χανιά. Σήμερα, σε Γηροκομείο και ΟΤΕ βρέθηκαν ο Αλέκος Μαρινάκης και ο Φώτης Ρηγανάκος αντίστοιχα.

Ο Αλέκος Μαρινάκης στο Γηροκομείο

Πιο συγκεκριμένα, στο Γηροκομείο περιόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής Αλέκος Μαρινάκης και ο Νίκος Παπαντωνάκης, στέλεχος του ΚΚΕ.

Σε σχετικό δελτίο τύπου σημειώνεται η υπερπροσπάθεια των εργαζομένων στο ίδρυμα, οι οποίοι υπερνικώντας τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό, κτιριακά προβλήματα, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους τρόφιμους.

Ο κ. Μαρινάκης ανάφερε: «Εχουν φτιάξει μια θεσμική ζούγκλα για να κοστίζει ο εργαζόμενος όσο γίνεται λιγότερο και να μην έχει δικαιώματα. Το 80% των αποφάσεων είναι κοινοτικές οδηγίες. Αυτή η ζούγκλα έχει υπογραφή: Είναι αυτές οι κυβερνήσεις, είναι η ΕΕ, είναι τα μνημόνια διαρκείας. Αυτές είναι οι επιλογές τους σήμερα. Αυτές οι επιλογές είναι που οδηγούν στις τεράστιες ελλλείψεις και στο γηροκομείο. Όταν προτείνεις σαν μονόδρομο την ΕΕ, όταν σπέρνεις αυταπάτες οτι μπορούν και το κεφάλαιο και ο λαός να είναι ικανοποιημένος, τότε δεν εξυπηρετείς τα λαϊκά συμφέροντα. Είσαι εχθρός του λαού. Με αυτές τις κατευθύνσεις πρέπει να συγκρουστεί ο λαός. Είναι όμως και θέμα συσχετισμού. Το ποια φωνή δυναμώνει και ποια αδυνατίζει την πάλη είναι κριτήριο.  Μας γυρνάνε πολλά χρόνια πίσω και πρέπει να ανακόψουμε αυτό το πισωγύρισμα. Την επομένη των εκλογών χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ για να δυναμώσει η φωνή του λαού, να ανοίξει ο δρόμος της δικής του εξουσίας».

O Φώτης Ρηγανάκος στον ΟΤΕ

Να γυρίσουν την πλάτη στις αυταπάτες, στην παροχολογία και τους εκβιασμούς κάλεσε ο Φώτης Ρηγανάκος τους εργαζόμενους στον ΟΤΕ, κατα τη διάρκεια περιοδείας του στον χώρο. Παρατήρησε οτι όσο πλησιάζει η μέρα των εκλογών τόσο περισσότερο αποκαλύπτονται οι ομοιότητες στη διαχείριση, που λένε ότι θα ασκήσουν μετεκλογικά η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οι όποιες διαφορές των δύο κομμάτων, πλέον εντοπίζονται-εντελώς αμυδρά-σε ζητήματα όπως το αφορολόγητο όριο και το αν ο νέος φόρος στην ακίνητη περιουσία θα επιβαρύνει περισσότερο ή λιγότερο τα λαϊκά νοικοκυριά απ’ ό,τι ο σημερινός ΕΝΦΙΑ.

Όσο και αν εμφανίζονται, μπροστά στο λαό οτι συγκρούονται για το δρόμο που θα ακολουθήσει η χώρα μετά τις 25 Γενάρη, κοιτάνε και οι δύο προς την ίδια πλευρά, την ανάπτυξη, κερδοφορία του κεφαλαίου. Ο γιαλαντζί καβγάς των δυο υπηρετεί την πόλωση, τον εγκλωβισμό περισσότερων στα ψευτοδιλήμματα, την τρομοκρατία και τις αυταπάτες. Η καλύτερη απάντηση από τη σκοπιά του λαού είναι να τους γυρίσει την πλάτη. Στην τελική ευθεία να μετρήσει τα πράγματα σωστά και να φτάσει στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρη προεκλογική συγκέντρωση στο ΕΒΕΧ

Να αναφέρουμε εδώ ότι τη Δευτέρα 19 Γενάρη στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων. Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, υποψήφιος βουλευτής επικρατείας και μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ.

Οι περιοδείες του Σαββάτου

Αύριο Σάββατο 17/1 θα περιοδεύσουν:

· Στις 10:00 στην περιοχή των Κουνουπιδιανών ο υποψήφιος βουλευτής, Ρηγανάκος Φώτης.
· Στις 11:00 στο Καστέλι η υποψήφια βουλευτής, Κουμάκη Αλεξία.
· Στις 11:30 στις Καλύβες, ο υποψήφιος βουλευτής, Μελισσάκης Νικήτας.
· Στις 18:00 στα χωριά του πρώην Δήμου Βουκολιών οι υποψήφιοι βουλευτές, Κουμάκη Αλεξία και Μαρινάκης Αλέκος και στον Πλατανιά ο υποψήφιος βουλευτής, Βουρλάκης Νίκος μαζί με το Νταγκουνάκη Γιώργο, μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...