15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ένωση Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων ν. Χανίων: «Δεν ξεχνάμε τους ηρωικούς αγώνες της τάξης μας»

Ημερομηνία:

Οι οικοδόμοι θα τιμήσουμε την Πρωτομαγιά σα μέρα απεργίας, τιμώντας τους νεκρούς της τάξης μας που έδωσαν τη ζωή τους για ένα καλύτερο αύριο.

Η 1η Μαη δεν είναι αργία μεταφερόμενη, είναι απεργία!

Καλούμε τους οικοδόμους, τους εργαζόμενους, να καταδικάσουν την απόφαση της κυβέρνησης, τα σωματεία μας να πάρουν αποφάσεις και πρωτοβουλίες για τον αγωνιστικό, ταξικό γιορτασμό της 1ης Μάη, να δώσουν τη μάχη για την οργάνωση και επιτυχία της απεργίας. Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ , 1η Μαη, στην πλ. Νέων καταστημάτων.

, Η Ένωση Οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Ν. Χανίων καλεί:

 Ολους τους Οικοδόμους σε σύσκεψη της Ένωσής μας με θέμα την οργάνωση του κλάδου μας και της απεργίας της 1ης Μάη, τη Παρασκευή 26/3 στις 8:00 στο Εργ. Κέντρο  Χανίων

 Όλους τους οικοδόμους αλλά και όλους τους εργαζομένους του Νομού μας σε Εκδήλωση – Βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου του ιστορικού Α. Γκίκα, «Από την πείρα του κινήματος των οικοδόμων στην Ελλάδα», την Δευτέρα 29/3 και ώρα 7:30 στο Ε.Κ. Χανίων. Θα μιλήσει ο Γωνιανάκης Γιάννης, Μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδος. Θα γίνει και προβολή DVD με την ιστορία της Ομοσπονίας Οικοδόμων και των αγώνων μας.

Η 1Η ΜΑΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ!

ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ!  

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ