21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Έξαρση του φαινομένου της μεταφοράς αφρικανικής σκόνης – Ποιες οι επιπτώσεις στην υγεία | Βίντεο

Ημερομηνία:

Σε εξέλιξη βρίσκεται το σημαντικό επεισόδιο μεταφοράς αφρικάνικης σκόνης που επηρεάζει τη χώρα μας από το πρωί της Μ. Τρίτης 23/04. Στο βίντεο που ακολουθεί, διακρίνεται η έντονη μεταφορά σκόνης (με αποχρώσεις του καφέ και του κόκκινου) κατά μήκος της Κεντρικής Μεσογείου, με υψηλές συγκεντρώσεις να φτάνουν έως και την Μ. Βρετανία και τη Σκανδιναβία.

Στην Ελλάδα, το φαινόμενο θα είναι ιδιαίτερα έντονο κατά τη διάρκεια της Μ. Πέμπτης και της Μ. Παρασκευής, ενώ η σταδιακή υποχώρηση των υψηλών συγκεντρώσεων σκόνης αναμένεται να ξεκινήσει το απόγευμα του Μ. Σαββάτου. Όπως διακρίνεται στο βίντεο, οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο περιλαμβάνουν την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο και την Κρήτη.

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά την αφρικανική σκόνη και τις επιπτώσεις της μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο.

meteo.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη της αντίδραση μετά τα ισόβια – Σε κλάματα ξέσπασε η μητέρα της, αμίλητος ο Δασκαλάκης

Σε ισόβια καταδίκασε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τη Ρούλα Πισπιρίγκου για...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...