16.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Έτοιμο να βγει στην παραγωγή το κρητικό ηλιακό όχημα Sunnyclist

Ημερομηνία:

Το κρητικό ηλιακό όχημα Sunnyclist, είναι έτοιμο να βγει στην παραγωγή! Τη Δευτέρα 16 Νοέμβρη στις 19:00 στην πλατεία Ελευθερίας, θα γίνουν τα εγκαίνια της καμπάνιας κοινωνικής χρηματοδότησης και θα παρουσιαστεί το νέο πρωτότυπο του ηλιακού οχήματος.

Όπως τονίζουν σε σχετική ανακοίνωση: “Είμαστε μία ομάδα νέων επιστημόνων και μηχανικών που προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά στην ηλιόλουστη Ελλάδα της κρίσης, αναζητώντας εναλλακτικούς τρόπους για να εξελιχθούν και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας”.

To Sunnyclist είναι μία ιδέα εμπνευσμένη από τον ήλιο, που ταιριάζει στις πραγματικές μας ανάγκες και αξιοποιεί τους ανανεώσιμους φυσικούς πόρους, με πολλαπλό τεχνολογικό κοινωνικό και οικονομικό αποτύπωμα.

k

“Θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, θα εξοικονομήσουμε τόνους CO2 και εκατομμύρια ευρώ από τα εισαγόμενα καύσιμα. Θα συμβάλουμε καθοριστικά στην προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας και στην τεχνική πρόοδο της κοινωνίας”, σημειώνουν.

Μετά από τέσσερα χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, έχοντας βραβευτεί στο εξωτερικό και συμμετάσχει σε θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων, διαθέτουν πλέον ένα καλά δοκιμασμένο όχημα και μία δυνατή ομάδα δεσμευμένη να επαναπροσδιορίσει την αυτοκίνηση προς το γενικό συμφέρον.

Αλλά για να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο, χρειάζεται η βοήθεια των πολιτών.

3

“Αυτό που χρειαζόμαστε τώρα είναι η βοήθειά σας για να κάνουμε το Sunnyclist πραγματικά υπέροχο και να το φέρουμε στην παραγωγή. Γνωρίζουμε ότι οι προκλήσεις και οι δυσκολίες είναι μεγάλες όμως ανοίγουμε ένα νέο πεδίο με τεράστιες δυνατότητες δημιουργίας”

Για όσους επιθυμούν να υποστηρίξουν την καμπάνια κοινωνικής χρηματοδότησης στο INDIEGOGO.COM στις 16 Νοέμβρη, με σκοπό να βγάλουμε το όχημα στην παραγωγή, ο σύνδεσμος της καμπάνιας είναι www.igg.me/at/sunnyclist και θα είναι διαθέσιμος από τη Δευτέρα 16 Νοέμβρη στις 16:00 και για δύο μήνες. στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της καμπάνιας

Ελληνικά:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=pqy4HxC_L9c&feature=youtu.be”]

Αγγλικά:

[youtube url=”https://youtu.be/rk-7pUgzFvI”]

"google ad"

Δείτε κι εδώ:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=SyX6UPcaiVI”]

Ακολουθείστε το ταξίδι στο:

sunnyclist.com

facebook.com/sunnyclist

twitter.com/sunnyclist

instagram.com/sunnyclist

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προσοχή, η Κρήτη αντιμετωπίζει «σοβαρό κίνδυνο» από επιπλέοντα ανθρώπινα …… «σκουπίδια»!!

Του Μανώλη Καπετανάκη * Βρίθει τελευταία η τοπική, εθνική αλλά...

Ελληνίδες σε θέσεις ηγεσίας

Του Γιώργου Ουρανού Θα αποτελούσε μεγάλη πρόοδο για τη χώρα...

Η άγνωστη ζωή της Αντωνούσας Καστανοπούλας (Καστανάκη)

Της Ιωάννας Σφακιανάκη «Γιεράρχη τον Γεράσιμο Κισσάμου, τον Δεσπότη, Σκαλίδη, Γιαννουδοβαρδή...