22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Έφοδος του ΣΔΟΕ σήκωσε στο πόδι τους καταστηματάρχες

Ημερομηνία:

Αναστατώθηκαν χθες Μ. Παρασκευή οι καταστηματάρχες στο κέντρο των Χανίων. Έφοδος κλιμακίου του ΣΔΟΕ από την Αθήνα, έφερε τα πάνω κάτω στα εμπορικά των Χανίων. Οι έμποροι βίωσαν στο πετσί τους τη Μεγάλη Παρασκευή καθώς το κλιμάκιο της ΣΔΟΕ έκανε φύλλο και φτερό τα καταστήματα.

Ο αιφνιδιαστικός αυτός έλεγχος προκάλεσε την αντίδραση των εμπόρων, καθώς όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν είναι απαράδεκτο να γίνεται αυτή η έφοδος, Μεγάλη Παρασκευή όπου οι καταναλωτές έχουν ξεχυθεί στα καταστήματα, ο φόρτος εργασίας είναι μεγάλος και οι έμποροι ελπίζουν σε οικονομική ανάσα με την αναθέρμανση της αγοράς λόγω Πάσχα.

Συν τοις άλλοις, το σκηνικό των ελέγχων εκτυλίχθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τουριστών που έχουν αποβιβαστεί από το κρουαζιερόπλοιο το οποίο έχει δέσει στη Σούδα.

Το κλιμάκιο εξ Αθηνών, φαίνεται ότι “σάρωσε” όχι μόνο το κέντρο των Χανίων αλλά και τα καταστήματα σε πιο τουριστικές περιοχές.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ