16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Έφυγε από την ζωή ο Νίκος Μανουσέλης – Φτωχότερος ο επιχειρηματικός κόσμος των Χανίων

Ημερομηνία:

«Έσβησε» χθες Τρίτη στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων ο γνωστός Οικονομολόγος Νίκος Μανουσέλης, όπου νοσηλευόταν με βαριά τραύματα από την περασμένη εβδομάδα μετά από το τροχαίο ατύχημα που είχε στην οδό Ακρωτηρίου.Ο Νίκος Μανουσέλης συνιδιοκτήτης της Εταιρίας Συμβούλων «ΕΡΜΗΣ» ήταν πτυχιούχος Οικονομολόγος της Ανώτατης Σχολής Οικονομικών Επιστημών, όπου μαζί με τον Κώστα Πρωτοπαπαδάκη ίδρυσαν την εταιρία το 1986 και από τότε μέχρι σήμερα έχει καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία συμβούλων στην Κρήτη, με εργασίες σε όλο το νησί αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα.
Επιπλέον ο Νίκος Μανουσέλης ήταν Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκρήτιας Τράπεζας και Μέλος της Επιτροπής Διοίκησης του ΕΑΚ Χανίων.
Όσοι τον γνώριζουν μιλάνε για ένα εξαίρετο μυαλό, σωστό επαγγελματία και καλό οικογενειάρχη και αρκετοί συμπολίτες μας τον κατατάσουν στις σημαντικές προσωπικότητες της επιχειρηματικής οικογένειας της Κρήτης.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί σήμερα Τετάρτη στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στην Χαλέπα στις 14:00 και η ταφή θα γίνει στις 17:00 στον Άγιο Λουκά

Το μοιραίο τροχαίο

“Πάγωσαν” όσοι βρίσκονταν στην οδό Ακρωτηρίου στα Χανιά, λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της 29ης Ιουλίου, όταν είδαν μπροστά στα μάτια τους, τη σύγκρουση ενός ΙΧ κόκκινου αυτοκινήτου μάρκας Seat Ibiza με ένα μηχανάκι.
Το ατύχημα συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, στις επικίνδυνες “κλειστές” στροφές που παρουσιάζει ο δρόμος στο ύψος του Αγίου Ματθαίου.
Για άγνωστους λόγους ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο εκείνη τη στιγμή δίκυκλο.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του Νίκου Μανουσέλη που νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων έπειτα από σοβαρό τροχαίο ατύχημα .

Ο Νίκος Μανουσέλης υπήρξε καταξιωμένο μέλος της πόλης μας , εξαίρετος επαγγελματίας  και σωστός οικογενειάρχης  και ο θάνατος του  αποτελεί μεγάλη απώλεια για την  κοινωνία των Χανίων .

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και  ιδιαίτερα στον Αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Πρωτοπαπαδάκη  ο οποίος εκτός από  συγγενής υπήρξε  και στενός συνεργάτης  του .

Συλλυπητήρια της ΠΑΕ ΑΟΧ

Tο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΟΧ εκφράζει  τα θερμά του  συλλυπητήρια στην οικογένειά του Νίκου Μανουσέλη  για την απώλεια του διακεκριμένου οικονομολόγου συμπολίτη  μας  και αφανούς φίλου και υποστηρικτή της ομάδος μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην Κρήτη ξανά τα “Red Arrows” της RAF

Tο ακροβατικό Αεροπορικό Σμήνος της RAF “Red Arrows” με πτήση...

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Κρητικής Μουσικής “Ο Χάρχαλης”

Γενική Συνέλευση των Μελών του Συλλόγου Μουσικής "Ο Χάρχαλης...

Χανιά: Στους δρόμους οι Χανιώτες τη Δευτέρα για την έλευση δύο αεροπλανοφόρων

Κάλεσμα σε πικετοφορία, στις 20.00 το βράδυ της Δευτέρας 29...