27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

“Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Θα τα καταφέρουμε”: H φωτογραφία και το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα στο facebook

Ημερομηνία:

“Σας καλώ να ξαναγράψουμε μαζί ιστορικές στιγμές. Σας καλώ την Κυριακή να πείτε ξανά ένα μεγάλο και περήφανο ‪#‎ΟΧΙ‬ στα τελεσίγραφα.” έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας στο λογαριασμό του στο facebook και συνέχισε:

“Για έναν λαό, μικρό που πολεμά δίχως σπαθιά & βόλια. Που πολεμά όμως έχοντας στα χέρια, ένα όπλο πιο δυνατό από όλα τα όπλα: Το δίκιο”

Και κατέληξε:

Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Θα τα καταφέρουμε. Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία.”

Ενώ σε άλλο μήνυμά του ανέβασε μια φωτογραφία από την ιστορική ομιλία στην Πλατεία Συντάγματος που γράφει: “ΟΧΙ. Για την Ελλάδα της Αξιοπρέπειας. Για την Ευρώπη της Δημοκρατίας” με τους πολίτες να τον καλούν να αντέξει και να μη λυγίσει.

Δείτε τις αναρτήσεις και τα σχόλια ΕΔΩ.

Δείτε την φωτογραφία:

11692798_10153577325023054_7769640023662478721_n

Δείτε σε βίντεο ολόκληρη την ομιλία:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=xXbtSENtfwM&feature=youtu.be”]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ