17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

“Έως ότου παύσουν όλοι οι πλειστηριασμοί”: Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών οι κινητοποιήσεις στα Ειρηνοδικεία Χανίων και Ηρακλείου | Φωτός+Βίντεο

Ημερομηνία:

Οι πολίτες δεν σταματούν τους αγώνες. Και στο ζήτημα των πλειστηριασμών, οι πολίτες παραμένουν σε επαγρύπνηση και δίνουν το παρών στα Ειρηνοδικεία όπου διεξάγονται πλειστηριασμοί.

Έτσι και χθες Τετάρτη, τόσο στο Ειρηνοδικείο Χανίων, όσο και στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες παρευρέθηκαν πάρα πολλοί πολίτες. Και κατάφεραν να μην προχωρήσει κανείς πλειστηριασμός.

Πιο συγκεκριμένα, στα Χανιά υπό την παρουσία πολλών πολιτών άκυρος κηρύχθηκε για τρίτη φορά πλειστηριασμός επιχείρησης βιοτεχνίας ξύλου από την Τράπεζα Πειραιώς.

Στο Ηράκλειο, παρά τις πολύ κακές καιρικές συνθήκες η παρουσία των πολιτών ήταν μεγάλη. Ο πλειστηριασμός μιας ισόγειας  οικείας 89 τμ  σε οικόπεδο  197 τμ  στα Μάλια Ηρακλείου από την ALPHA BANK κατέληξε άγονος

Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών σε μήνυμά της προς τους πολίτες αναφέρει ότι ο αγώνας δε θα σταματήσει έως ότου παύσουν οριστικά οι πλειστηριασμοί όλης της ακίνητης περιουσίας των πολιτών που επλήγησαν από την οικονομική κρίση.

Η φωτό, από την κινητοποίηση στα Χανιά, το βίντεο από την κινητοποίηση στο Ηράκλειο.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=AWot0YHPd2I”]

10885269_1065420020151522_7099424342435212049_n

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ