21.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Αίτημα Εμπορικού Συλλόγου Χανίων για επέκταση του click-inside σε συγκεκριμένες κατηγορίες καταστημάτων

Ημερομηνία:

Επέκταση click-inside σε συγκεκριμένες κατηγορίες καταστημάτων ζητά η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων σε επιστολή της προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη.

Στην επιστολή αναφέρεται:

“Σαν  Εμπορικός σύλλογος Χανίων πάντα παρεμβαίνουμε για να διορθωθούν τυχόν λάθη και παραλείψεις   που γίνονται ειδικά στα μέτρα που αφορούν στην προστασία κατά του covid-19. Χωρίς  λοιπόν να παραβλέπουμε την επικινδυνότητα του covid-19,  θεωρούμε πως υπάρχει μια αδικία στην λειτουργία της αγοράς  στις κόκκινες περιοχές (περιοχές αυξημένου κινδύνου) που πρέπει να διορθωθεί.

Τα κοσμηματοπωλεία, τα καταστήματα παιχνιδιών, υφασμάτων και κουρτινών, επίπλων, ανθοπωλείων  και τα είδη αξεσουάρ πρέπει και αυτά να μπουν στο σύστημα click-inside. Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ούτε συνωστισμός υπάρχει σε αυτά τα καταστήματα ούτε κίνδυνος μετάδοσης του covid-19.

 Δεν είναι δυνατόν το μεγαλύτερο κατάστημα παιχνιδιών της Ελλάδος  να ανοίγει με διαφορετικούς  ΚΑΔ click in shop και τα μικρά καταστήματα παιχνιδιών να είναι με click-away.Θεωρούμε πώς πρέπει άμεσα να αλλάξει και το click away να γίνει click inside για να σωθούν χιλιάδες επιχειρήσεις  που απειλούνται με οριστικό λουκέτο τους προσεχείς  μήνες”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News και στο facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στον Δήμαρχο Χανίων ο Γιώργος Κουμεντάκης

Τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Γιώργο Κουμεντάκη,...

Σύσκεψη στον Δήμο Αποκόρωνα για την ΜΠΕ Γραμμής Μεταφοράς 150kV Χανιά-Δαμάστα

Σε σύσκεψη με τον Δήμαρχο Αποκόρωνα Χαράλαμπο Κουκιανάκη τη...