14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Αγριος καβγάς στη Βουλή όταν ο Ραγκούσης είπε: Είναι ντροπή να ηγείται του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Ημερομηνία:

Σε όλο το μέγαρο της Βουλής ήχησαν οι φωνές του πρώην υπουργού Γιάννη Ραγκούση και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Τάκη Ρήγα όταν ο πρώτος καταλόγισε ευθύνες στον Ευάγγελο Βενιζέλο, λέγοντας πως «ως υπουργός Οικονομικών δεν ενημέρωσε το υπουργικό συμβούλιο για τη λίστα Λαγκάρντ, αλλά φρόντισε να βάλει χαράτσι στα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ».Αμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Τάκη Ρήγα ο οποίος δήλωσε «δηλαδή τι ήθελες να βάλει ως ισοδύναμο μέτρο τη λίστα Λαγκάρντ;». Προχώρησε μάλιστα λέγοντας πως υπό την ίδια οπτική ευθύνες έχει και ο Γιώργος Παπανδρέου.
Το θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο όταν ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε πως «είναι ντροπή να ηγείται της δημοκρατικής παράταξης ο Ευάγγελος Βενιζέλος», με τον κ. Ρήγα να τον κατηγορεί πως διακατέχεται «από πολιτική εμπάθεια και μίσος για τον Ευάγγελο Βενιζέλο» προσθέτοντας «η ντροπή είναι δική σου».
Κατά τα άλλα στην κατάθεσή του ο κ. Ραγκούσης επέλεξε, όπως σχολίασαν μέλη της Προανακριτικής, να αποσιωπήσει τις παλιές του δηλώσεις σε μέσα ενημέρωσης περί περίεργων συμπεριφορών μελών του τότε υπουργικού Συμβουλίου σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ και τη φοροδιαφυγή.

Πηγή:iefimerida.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...