20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΜΕΝΩΝ – ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ): Ανακοίνωση

Ημερομηνία:

Εργατοϋπάλληλοι, μικρομεσαίοι αγρότες και επαγγελματίες έμποροι, νεολαία

Απομονώστε τους νεοχιτλερικούς φονιάδες της Χρυσής Αυγής. Η πρόκληση τους είναι μεγάλη. Βρήκαν την επέτειο της Μάχης της Κρήτης για να εξορμήσουν στην περιοχή μας. Τα χώματα του τόπου μας είναι ποτισμένα με το αίμα των θυμάτων των χιτλερικών.Οι ομοϊδεάτες τους στη Γερμανία και σήμερα δολοφονούν μεταξύ άλλων και Έλληνες μετανάστες. Παριστάνουν ότι είναι με το φτωχό λαό αλλά στην πραγματικότητα είναι φανατικοί εκπρόσωποι των εφοπλιστών, τραπεζιτών κλπ μεγαλοεπιχειρηματιών.

Τελευταία απαίτησή τους να επιδοτηθούν οι Έλληνες μεγαλοεπιχειρηματίες αεροπορικών εταιρειών για να αντιμετωπίσουν, λένε, τον ανταγωνισμό των τούρκικων αεροπορικών εταιρειών. Αυτός είναι ο εθνικισμός τους: η ενίσχυση των Ελλήνων μεγαλοκαρχαριών και όχι του λαού που υποφέρει. Του μικρομαγαζάτορα που στενάζει από τη φορολογία και την αναδουλειά, του φτωχού αγρότη που ξεκληρίζεται, του άνεργου και ανασφάλιστου που εξαθλιώνεται, του εργατοϋπάλληλου που το θέλουν να δουλεύει τσάμπα.

Οι ίδιοι οι φασίστες στήνουν δουλεμπορικά γραφεία για να προμηθεύουν στα αφεντικά τους τσάμπα εργάτες. Τα παιδιά του λαού αναγκάζονται να μεταναστεύουν χωρίς να φταίνε τα ίδια για την κρίση. Και μπορεί στη χώρα που θα πάνε να αντιμετωπίσουν τους εκεί νεοχιτλερικούς. Δεν έχουν δικαίωμα να δημαγωγούν για τη μετανάστευση τα κόμματα των μεγαλοκαρχαριών, όπως είναι και η Χρυσή Αυγή, αφού τα αφεντικά τους είναι υπεύθυνα για τη μετανάστευση. Καθημερινά,με τους πολέμους τους- θερμούς και οικονομικούς- και την εξαθλίωση που προκαλούν δημιουργούν στρατιές εξαθλιωμένων που εγκαταλείπουν τις εστίες τους όπως και η ελληνική νεολαία που μεταναστεύει.

Αντίστοιχα, οι Έλληνες μεγαλοεπιχειρηματίες κλείνουν στην Ελλάδα τις επιχειρήσεις τους και τις μεταφέρουν στα Βαλκάνια που είναι πιο εξευτελιστικά τα μεροκάματα.

Συμπερασματικά, τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών καθορίζουν και την κυκλοφορία του εργατικού δυναμικού που είναι ελεύθερη, βάσει της Συνθήκης του Μάαστριχτ της ΕΕ. Εκτός και αν χρειαστούν τις συνθήκες Σέγκεν και Δουβλίνο 2 για να κλείνουν την «κάνουλα» της μετανάστευσης όταν δεν τη χρειάζονται.

Βασική αποστολή της Χρυσής Αυγής που της έχουν αναθέσει τα μεγάλα αφεντικά είναι το χτύπημα των αγωνιζόμενων λαϊκών στρωμάτων για τα δικαιώματά τους, ώστε να προστατεύονται τα κέρδη των μεγάλων αφεντικών.

Για το σκοπό αυτό, στρέφουν την αγανάκτηση του λαού που υποφέρει όχι κατά των μεγαλοεπιχειρηματιών, που είναι υπεύθυνοι για την κρίση, αλλά κατά των θυμάτων τους που ξερίζωσαν από τον τόπο τους. Αυτό έκαναν και οι Χιτλερικοί με τη γενοκτονία των Εβραίων που συμπεριλαμβάνονται στα 50 εκ νεκρών του Β’ Παγκοσμίου πολέμου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ