16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων: «Μπροστά στην πανδημία, στην κρίση κανένας μόνος του – Όπλο η αλληλεγγύη μας»

Ημερομηνία:

Με κείμενό της η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων εκφράζει την αποφασιστικότητά της να δώσει τη μάχη με τον κορωνοϊό και να νικήσει σημειώνοντας ότι πέραν της ατομικής ευθύνης υπάρχει και η κρατική ευθύνή:

Συνάδελφε, συναδελφισσα,

Οι μέρες που περνάμε όλοι εμείς οι αυτοαπασχολούμενοι,οι μικροί έμποροι είναι δραματικές και πρωτόγνωρες. Οι συνέπειες  έχουν αρχίσει να φαίνονται σιγά σιγά σε όλο και περισσότερους από εμάς . Το τελευταίο διάστημα έχουμε μηδενικό εισόδημα με ότι αυτό σημαίνει για την καθημερινή μας επιβίωση αλλά και την προσπάθεια να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας . Τα όποια οικονομικά μέτρα στήριξης ανακοίνωσε η κυβέρνηση πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα, ωστόσο πρόκειται για μέτρα ανεπαρκή, τα οποία δεν καλύπτουν το μέγεθος του προβλήματος που βιώνουμε μέρα με τη μέρα.

Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε την μάχη με τον κορονοϊό και να νικήσουμε, αλλά όμως εκτός από την «ατομική ευθύνη», υπάρχει και η κρατική ευθύνη που θα πρέπει να εξασφαλίσει στο σύστημα υγείας τα απαραίτητα, αναγκαία και επαρκή μέσα σε προσωπικό, υλικοτεχνική υποδομή, μηχανήματα.

Μένουμε σπίτι αλλά κυρίως μένουμε δυνατοί αναπτύσσοντας την αλληλεγγύη που είναι πολύτιμη για νασταθούμε όρθιοι την επόμενη μέρα.

Η Αγωνιστική συνεργασία εμπόρων Χανίων απέναντι στη πανδημία προτάσσει την αλληλεγγύη έχοντας ανοιχτά τα τηλέφωνα μας  για επικοινωνία με διάθεση για βοήθεια όπου και αν χρειαστεί .Οποιαδήποτε  ζητήματααλλά και προβλήματα που έχουνπροκύψει από το κλείσιμο των μαγαζιών μας θα πρέπει να μας βρει ενωμένους και αποφασισμένους να ταπαλέψουμε και να διεκδικήσουμε λύσεις.Τώρα χρειάζεται να γίνει στάση ζωής η συλλογική αντιμετώπιση των δύσκολων συνθηκών .Τώρα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ να σκεφτόμαστε ο ένας για όλους και όλοι για ένα.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς οι συνάδελφοι – σες πρέπει να ξέρουν ότι δεν είναι, ούτε πρέπει να νοιώθει κανένας μόνος.

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Κανδηλιερακης Γιώργος   6972400103

Παπαδακης Μανώλης    6984747862

Ζωγραφακης Νίκος          6976221031

Μπινια Ιωάννα                 6944977575

Μπελωνη Πηγή                6934378000

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ