25.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

«Αδιανόητη θηριωδία»: Ο Παύλος Πολάκης για το γδάρσιμο των δύο σκύλων στα Κεραμειά

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στο γδάρσιμο των δύο σκύλων σε χωριά στο Κεραμειά σημειώνοντα ότι «δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά  – και στην Κρήτη –  που αθώα πλάσματα πληρώνουν με κραυγαλέα απάνθρωπο τρόπο προσωπικές διαφορές ανθρώπων…».

Διαβάστε τι αναφέρει:

Aδιανόητη θηριωδία και εξαιρετικά ακραίο περιστατικό βασανισμού συνιστά η εύρεση δυο δεσποζόμενων σκυλιών στα Κεραμειά Χανίων, να είναι κρεμασμένα σε δέντρο και αφού προηγουμένως κάποιοι είχαν γδάρει τα πόδια τους και αφαιρέσει τα νύχια τους.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά  – και στην Κρήτη –  που αθώα πλάσματα πληρώνουν με κραυγαλέα απάνθρωπο τρόπο προσωπικές διαφορές ανθρώπων…

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στα Χανιά, τα φιλοζωικά σωματεία και η Τοπική Αυτοδιοίκηση καταγγέλλουν το γεγονός και αναδεικνύουν με τρόπο που δεν σηκώνει άλλη παράταση την ανάγκη θεσμοθέτησης μιας σειράς μέτρων που έχουν δημόσια προταθεί από φορείς και το φιλοζωικό κίνημα, αλλά και αυστηροποίηση του σχετικού νομικού πλαισίου.

Δεν έχει περάσει άλλωστε πολύς χρόνος ώστε να ξεχαστούν (όπως έχει συμβεί και με άλλες) οι προεκλογικές εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη, που προσωπικά δεσμεύονταν ότι θα φρόντιζε το θέμα του ενός τουλάχιστον εκατομμυρίου αδέσποτων ζώων της χώρας.

Είναι ζήτημα αδήριτης κοινωνικής ευθύνης, αλλά και τιμής για τις εισαγγελικές και αστυνομικές υπηρεσίες των Χανίων, να βρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ